קוואקר שיבולת שועל לאכול ללא הכנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוואקר שיבולת שועל לאכול ללא הכנה
    מאיה
    03/04/2019

האם מותר לאכול קוואקר/ שיבולת שועל, ללא בישול. פשוט להכניס ליוגורט? זה בסדר או שלא מומלץ?
    יש לך רעיון מה ניתן להניס ליוגורט? רק לא פייבר או כל מיני דברים לא טבעיים עם חומרים משמרים וכו'
    לא פרי ולא שומן רק פחמימה בריאה. יש דבר כזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למאיה

שלומי כהן
    03/04/2019

מאיה שלום רב לך.

שלום וברכה.צהריים טובים..

אני רוצה לענות ולהשיב לך על שאלותייך ולהגיד לך..

שראשית קוואקר=שיבולת שועל בעברית...

ודבר שני את יכולה לאכול את זה רק אם את אוהבת את זה.....אני אישית לא אוכל את זה.......אם אוהבת וזה טוב לך תאכלי בהנאה ונראה לי שאת יכולה לשלב בזה יוגורט/לבן......כלומר לאכול את זה חלב ולהוסיף לזה יוגורט/לבן כלומר לשלב בו חלבון בריא.....
    לגבי פירות הם דווקא פחמימות בריאות,כלומר פחמימות פשוטות לספיגה מהירה ע"י הגוף......

יש גם שומנים טובים שמומלץ לאכול בתזונה היום יומית כמו:אגוזים, שקדים,טחינה,בוטנים,פיסטוקים וכדומה....

מקווה שעזרתי...

יום טוב וחג פסח שמח שיהיה לך...

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבולת שועל ללא בישול

טליה לביא
    04/04/2019

מאיה יקרה
    יש דרגות שונות של שבולת שועל, מרכה מאד ועד קשה. קוואקר דרך אגב הוא שם של מותג שמשווק שבולת שועל מאד עדינה, ולכן היא המתאימה ביותר לשימוש ללא בישול, למשל ביוגורט.
    ביוגרט אפשר לשים זרעי צ'יה, זרעי פשתן, גרעינים שונים כמו חמניןת, דלעת וכד' וכמובן אגוזים למינהם. אכן אלה מכילים חלבונים ושומנים.
    לשאלתך לגבי פחמימות יש דגנים רבים שמוכנים לאכילה אפשר למצוא בבתי טבע אפילו קינואה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו