חלב סויה במקום חלב פרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב סויה במקום חלב פרה
    דנה
    10/05/2019

שלום, לאחרונה עברתי למוצרי סויה כולל החלב של הקפה, חלב חלב פרה. בלי לשנות כמעט כלום בתפריט היומי ובכל שבוע אני מעלה כחצי קילו כמעט...
    האם ייתכן ויש עניין עם מוצרי הסויה? נבדק פעם??
    ידוע, מוכר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב סויה במקום חלב פרה

הוספת תגובה

• חלב סויה במקום חלב פרה-תשובה

שלומי כהן
    10/05/2019

דנה שלום רב לך.

דנה שלום רב וצהריים טובים...

לשאלתך......תראי היום בשוק יש מגוון רחב של מוצרי חלב אם זה מוצרי חלב פרה/מוצרי חלב סויה/מוצרי חלב עיזים/כבשים...

כל אחד צריך למצוא את מקור מוצרי החלב לפי טעמו האישי.....

אין כאן שאלה של כן ולא.....זה הכל עניין של טעם אישי,אם את אוהבת מוצרי חלב סויה..אז לכי על זה..שיהיה לך לבריאות..

את לא חייבת מוצרי חלב פרה..יש מלא אנשים שאני מכיר שעברו לצרוך מוצרי חלב עיזים שטעים להם.....

אני אישית צורך מוצרי חלב פרה.....בכל מקרה זה עניין של טעם אישי שוב.. זה לפי טעמך האישי בלבד..!!!!

מה שאת אוהבת..אף אחד לא יגיד לך כן או לא......טעמך האישי...

אם את אוהבת מוצרי חלב סויה אז לכי על זה..

זה לפי מה שאת אוהבת.....

מקווה שעזרתי לך..

שיהיה לך שבת שלום...

שלומי כהן.

נ.ב- את יכולה לצרוך מוצרי חלב אחרים כדי שאלתך אם זה נבדק פעם במקום מוצרי חלב פרה..את יכולה סויה/כבשים/עיזים...רק מה שאת אוהבת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקאות סויה

טליה לביא
    11/05/2019

דנה יקרה
    מרבית משקאות הסויה ממותקים. למרות זאת, אינני חושבת שההחלפה שעשית מסבירה עליה של חצי קילו בשבוע,
    כדאי לבחון גורמים אחרים אצל איש מקצוע.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו