שאלה לדר חרמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר חרמון
    ענת
    10/06/2007

אני עושה את הדיאטה שלך כבר שבועיים וחצי . בשבוע הראשון ירדתי 2 קג ובשבוע השני העלתי חצי קג . למרות זאת אני מרגישה שרזיתי בהיקפים , ואני מקבלת מחמאות על המראה . הבעיה היא כאשר אני מגיעה לשבת - נוצר לי דחף אדיר לפחמימות כמו תפו"א ועוגות מתוקות , ואני גם לא מקפידה על אכילה של כמות בשר או עוף מוגבלת לפי דרישות הדיאטה .
    שאלתי היא : האם חריגה כזאת מפריעה להורדה במשקל ? למרות שבמשך כל השבוע אני מקפידה על הכל ? מה אני צריכה לעשות בשבתות בארוחות המשפחתיות ואיך מתגברים על זה ?? האם אפשר לאחר השבת לעשות רק את דיאטה מס 1 ל3ימים בכדי לאזן את החריגה של שבת ? מה עושים ?

אנא עזור לי !!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר חרמון

הוספת תגובה

• הקפדה על הדיאטה

ד''ר רוני חרמון
    10/06/2007

בדיאטה שלי חייבים להקפיד ואין אפשרות לחריגות בשבת או בכול יום אחר. את חייבת להתגבר על עצמך אם את רוצה באמת לרזות. לאחר הדיאטה הבעיות ישארו ותמיד תצטרכי להתמודד עם שבת חג וימי הולדת כך שמוטב להתחיל עכשיו לקחת החלטה ולעמוד בה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו