ירכיים/שוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירכיים/שוקיים
    14
    08/06/2008

היי אני בת כמעט בת 14 ומשקלי 37 וגובהי 149. אני לא מרגישה בנוח עם הירכיים שלי כי אני מרגישה שהן ממש מלאות. שנה שעברה שקלתי 38 וירדתי ל31 והירכיים שלי הצטמצמו אבל לא כמו שרציתי, הרגשתי שיש מין עור עודף בירכיים. אני רוצה שיהיו יותר צרות ומחוטבות ואין לי אפשרות להרשם לחדר כושר. אני רוצה שגם יהיו לי קצת יותר שרירים בידיים. מה אני עושה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירכיים/שוקיים

הוספת תגובה

• שלום 14

ד''ר רוני חרמון
    09/06/2008

יש פה בעייה. אינך שמנה להיפך את יותר מידי רזה ולכן את לא צריכה לרדת במשקל. מבנה גוף קשה לשנות רק ע"י דיאטה וגם ע"י פעילות גופנית זה לא תמיד אפשרי. עצתי לך : קודם כל תלמדי לאהוב את עצמך כמו שאת ואני בטוח שהרבה אוהבים אותך גם כן. שנית. בשל גילך הצעיר הייתי מציע לך לקבל יעוץ תזונתי בריא ונכון, ללכת שלוש פעמים בשבוע חמישה ק"מ בשעה אחת לא פחות ולא יותר, בשלב שני להוסיף משקלות של 250 גר' בכול גפה כלומר רגל ויד סה"כ קילו וללכת איתם.
    בגיל 17-18 יש לחשוב על עיצוב גוף יותר רציני אם בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו