מתלבט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבט
    ישי
    11/06/2008

שלום אני כבן 15 קוראים לי ישי ויש לי עודף משקל אני שוקל בערך 80-85 רציתי לדעת איזה דיאטה אפשר להתאים לי עם תפריט ופעילות גופנית..

תודה מ ישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבט

הוספת תגובה

• דיאטה מתאימה

רחל גרנות
    13/06/2008

שלום ישי,
    התפריט צריך להתאים לגיל, העדפות אישיות ואורח חיים. זה ממש לא לענין לקחת איזה תפריט ולנסות לישם אותו. החוכמה היא שאתה תלמד לבנות את התפריט לך.
    בקשר לספורט, שוב, עליך למצוא את הפעילות שמתאימה לך ושאתה אוהב.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ישי
    17/06/2008

תודה רבה לך רחל.. עזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ישי

ד''ר רוני חרמון
    18/06/2008

דיאטה זה לא משחק יש בכך סיכונים בריאותיים במיוחד לנוער וילדים אבל גם למבוגרים . עודף המשקל שלך גדול ואתה חייב לבצע שינוי משמעותי וארוך. אתה חייב לקבל יעוץ של מומחה בתזונה ומומחה בפיתוח גוף. עבודה של שנה תעשה את העבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו