שמירה על המשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על המשקל.
    rony
    11/06/2007

שלום,
    ברצוני לשמוע חוות דעת ממכם לנושא הבא:
    לאחר דיאטה קיצונית מידי הורדתי כ-17 קילוגרמים,תפריט הדיאטה שלי היה דל מידי ומלווה בספורט. כיום משקלי הוא 56 קילוגרמים וגובהי 1.68.
    אני מנסה לשמור על המשקל ע"י תפריט מגוון ומאוזן ורציתי לדעת אם התפריט שלי אידיאלי לשמירה על משקלי הנוכחי לאורך זמן:
    בוקר- כריך מ2 פרוסות לחם קל+2 פסטרמה דלת שומן+2 ירקות חתוכים\2 פרוסות לחם קל+ממרח ריבה+ירקות חתוכים.
    ביניים: קפה עם חלב 3% +פרי.
    צהריים: מנת פחמימות (לדוגמה 7 כפות אורז\פתיתים או שתי פרוסות לחם) + קופסת טונה במים\חזה עוף +יסלט ירקות.
    ביניים: ארטיק+פרי+חטיף אנרגיה וקפה.
    ערב: ביצה+שתי פרוסות לחם קל+2 כפות גבינה לבנה+סלט ירקות גדול\2 שניצל תירס לייט+סלט גדול. מידי פעם אני מוסיפה אבוקדו לסלט או רוטב אלף האיים.
    בשעות הערב המאוחרות אני לוקחת תפוח+יוגורט 1 וחצי אחוז שומן או קערת קורנפלקס עם מעט חלב וקפה.
    התפריט הנ"ל הוא כ1500-1600 קלוריות.

יש לציין שאיני עוסקת בפעילות גופנית רבה,פעם בשבוע או פעמיים ולא יותר.

אשמח אם תחזירו לי תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על המשקל.

הוספת תגובה

• שמירת משקל

מוניקה קרן
    12/06/2007

שלום רב,
    התפריט שתיארת די מאוזן מבחינת רכיבי התזונה. הערותיי: 1. בארוחת הצהריים יש קצת יותר מדי פחמימות, היתי מפחיתה ל-משהו כמו 5 כפות תוספת ובמקום מוסיפה עוד פרוסת לחם לארוחת הערב. 2. יש מעט מדי מוצרי חלב בתפריט היומי. יכול להיות שזה עניין של טעם אישי שבגללו את ממעטת, אך כדאי לאכול יותר גבינות או יוגורט בארוחות הביניים למשל.
    על השאלה האם משקלך ישמר, הזמן הניסוי יגידו את התשובה. יכול להיות שבגלל שעשית דיאטה קיצונית, נפגע חילוף החמרים שלך ותצטרכי להסתפק בפחות קלוריות או לעשות יותר פעילות גופנית, שזו האפשרות המומלצת יותר.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו