חיזוק שרירי הבטן+משקל ייעד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק שרירי הבטן+משקל ייעד
    מורן
    12/06/2007

שמי ויטל ואני בת 35 יש לי שלושה ילדים, את האחרון ( בן 10 חודשים) ילדתי בניתוח קיסרי (ב - 2 לידות הראשונות רגיל) ושמרתי על תזונה נכונה ובריאה ורזיתי כ - 14 ק"ג (לאחר לידת השלישי) אך איני יודעת עוד כמה נשאר לרזות אם אפשר לענות לי על כך גובהי 170 ומשקלי כיום 69.

שאלה שנייה : מאז לידותיי במיוחד אחרי הניתוח הקיסרי הבטן רפויה, כאילו לא שייכת לגופי מן אי סימטריה שלא מתיישרת איך אפשר, המליצו לי על מכשיר שיש בערוץ הקניות לחיזוק שרירי הבטן אבל יש בעיה יש לי פריצת דיסק בעצם הזנב (חוליה sl5) האם מותר לי לעשות כפיפות בטן או שלא ?
    אשמח אם תענו לי תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק שרירי בטן ומשקל

מוניקה קרן
    12/06/2007

שלום ויטל,
    ראשית ברצוני לברך אותך על שאת שומרת על תזונה נכונה ודואגת לבריאותך, זה מצוין וחשוב מאוד.
    מה שיקבע את משקל היעד שלך הוא משקלך לפני ההריון, או משקל שנח לך להיות בו ואת מרגישה טוב עם עצמך. המשקל שלך כעת הוא תקין לגובה, אך את יכולה להמשיך ולרדת עוד קצת אם את חפצה בכך.
    בקשר לכפיפות בטן, עלייך להיוועץ עם אורטופד.
    כדאי שתדעי שלגוף האישה יכול לקחת גם עד שנה לחזור לעצמו לאחר לידה, כך שגם זה גורם שעלייך לקחת בחשבון.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו