שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    wana
    25/06/2008

היי! ככה, אני בת 16 וחצי והתחלתי לפני שבועיים-שלושה דיאטה של 1100-1300קלוריות ליום בערך. התחלתי את הדיאטה בגובה 1.55 ומשקל 58.7 (חשוב לציין, שזה היה לפני מחזור) אחרי המחזור חלה ירידה לסביבות ה57.5. לאחר יומיים המשקל בבוקר הראה 56.1 וביום השלישי 55.4 רציתי לשאול שתי שאלות:

א) כאשר אגיע למשקל היעד שלי (52) האם אני צריכה להרגיל את הגוף לאכול כמות קלוריות BMR בהדרגה? כמה קלוריות יהיה עלי להוסיף בכל יום לתפריט כדיי לא לגרום לגוף לאגור את השומן?

ב) רציתי לשאול אם ירידה כזו דרסטית היא הגיונית. חשוב לציין שאני מקפידה לשתות ולשמור על מסת השריר.

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• wana

ד''ר רוני חרמון
    25/06/2008

את בסדר גמור תמשיכי כך ברגע שתרצי לשמור על המשקל את צריכה לאכול את כמות הקלוריות היומית שלך לפי החשבון הזה: משקלך כפול 24 כפול 0.9 בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אז...

wana
    25/06/2008

כשאשקול 52 יהיה עלי לאכול 1123, שזה בדיוק כמה שאני אוכלת בדיאטה
    איך מסבירים את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו