צריכה עזרה :/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה :/
    מיכל
    27/06/2008

אני בת 14 וחצי , 1.66 שוקלת 57 . בשבעה חודשים האחרונים הקפדתי על דיאטה שבמהלכה ירדתי 27 קילו , הבעיה שהדיאטה כללה 600-700 קלוריות ליום . אני ממש רוצה להעלות את מספר הקלוריות ולהתאזן אבל מפחדת לעלות במשקל. אני בפיקוח אצל דיאטנית והיא נתנה לי תפריט מאוזן אבל אני מפחדת לאכול את כולו . כמה קלוריות מומלץ לי להוסיף בכל פעם כדי שאוכל להתאזן ובו זמנית למנוע את העלייה במשקל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה :/

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר רוני חרמון
    27/06/2008

הבעיה שלך מורכבת וזקוקה לפתרון עדין וממשוך. קודם כל כל הכבוד להצלחה שלך המבחן שלך יהיה לשמור על הישג זה לאורך זמן. המעבר מ800 קלוריות לתזונה רגילה יעלה אותך במשקל בכדי שזה לא יקרה את חייבת לעשות שני דברים אחד להעלות את כמות הקלוריות שלך בהדרגה ובאופן איטי של מספר חודשים עד שתגיעי לצריכה יומית שתתאים לתוצאה שתקבלי ממשקלך כפול 24 כפול 0.9 . זה כמות הקלוריות היומית בכדי לשמור על המשקל . בד בבד את צריכה לעשות פעילות גופנית בקצב הדרגתי עולה לאורך מספר חודשים לפחות. שילוב של פעילות אירובית להגברת הניצולת האנרגטית ובמקביל פעילות בונה שריר להגברת התצרוכת האנרגטית הבסיסית. זו צריכה להיות פעילות כנגד משקל. בדרך זאות ובהדרכה נכונה תוכלי לפתור את בעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו