לא מרוצה מקצב ירידת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרוצה מקצב ירידת משקל
    אבי
    30/06/2008

שלום שמי אריק בן 27 שוקל 100 ק"ג וגובהי 1.72מ בחודש האחרון אני בדיאטה שמשולבת עם פעילות ארובית , אני מתאמן 3 פעמים בשבוע למשך 40 דקות עד שעה. הטפריט שלי הוא : ארוחת בוקר - קורנפלקס, ארוחת צהריים- מנה בשרית+ אורז אוו תפוחי אדמה אוו פסטה + סלט ירוקת. למנת הבניים אני אוכל חטיף אנרגיה ושותה משקה אנרגיה. ארוחת ערב - סלט ירקות אוו טונה עם שתי פרוסות לחם קל וגבינות מופחתות שומן. לאחר חודש ירדתי רק 2.5 קג" קצב הירידה נראה לי איטי מידיי , רציתי לדעת מדוע זה קורה , האם משהו בתפריט גורם לכך?? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרוצה מקצב ירידת משקל

הוספת תגובה

• הי אריק

ד''ר רוני חרמון
    01/07/2008

אם אתה אוכל מאוזן כמות הקלוריות היומית שלך צריכה להיות 20% פחות מהתוצאה שתקבל מהנוסחה של משקלך כפול 24 כפול 0.9 . אתה צריך לחשב כל מה שנכנס לפיך כולל משקה אנרגיה וחטיף למנהו. אתה חייב לשתות 15-20 כוסות מים ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קלוריות צריך לצרוך ביום ?

אבי
    01/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו