דיאטת השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת השמנה
    שירנושש=>
    09/07/2008

שלום, אני שירן . אני בת 15, גובה: 1.63 משקל: 41.800 , אבל נראה לי שעכשיו זה 42 אמרו לי שאני צריכה להשמין, והתורים לתזונאית ממש ארוכים, אז רציתי לשאול.. כמה קלוריות בערך אני צריכה לצרוך ביום בשביל לעלות? יש סיכוי שאני יעלה רק באיזור אחד של הגוף? ומה הכי בריא ולא משמין וכדאי לאכול ? תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת השמנה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

שירנושש=>
    09/07/2008

אמא שלי נותנת לי את תוסף התזונה "יובסלקס" כי יש לי בעיות עם מערכת העיכול, אני נורא מפחדת שזה יפגע לי במחזור.. יש מצב כזה ? זה לא מסוכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף מזון

רחל גרנות
    09/07/2008

שלום,
    התייעצי עם רופא המשפחה שלך.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

רחל גרנות
    09/07/2008

שלום לך,
    כרגע המון אנשים מקנאים בך. אבל לכל אותם הקנאים, אני יכולה לומר שזה לא פשוט לעלות במשקל. הכונה, כמובן לא לאותם שסובלים מעודף משקל, הם עושים זאת בקלות... ובכן, אינני יודעת כמה את אוכלת ומה. כדאי שתרשמי כמה ימים את האוכל שלך (כמויות וסוגים). כדי לעלות במשקל עלינו לאכול יותר ממה שהגוף שלנו צורך. אחרי שתראי כמה את אוכלת, תוכלי להעלות בהדרגה. יש לי הרגשה שאת שייכת לקבוצה שלא אוכלת הרבה כמויות, לא כן? דרך טובה להעלות במשקל, היא להוסיף מזונות שהם עשירים בקלוריות. כך, כשתגיעי למשקלך, תדעי מה להפחית כדי לשמור על המשקל.
    פיצוחים (מכל הסוגים) הם דרך טובה להעלות קלוריות. ב-100 גרם פיצוחים יש כ-600-700 קלוריות. ואלו הן קלוריות איכותיות. את יכולה להוסיף פירות, לעבור למוצרים עם אחוזי שומן גבוהים יותר.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו