מתקשה לרדת במשקל למרות דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה לרדת במשקל למרות דיאטה
    דפ
    11/07/2008

עשיתי דיאטת מיצים במשך שבועיים ,בשבוע הראשון ירדתי כ-5 ק'ג ובשני כלום! משום דיאטה לא הצלחתי להוריד,ובעבר אף לקחתי רדוקטיל ולא זז כלום . מה עושים כעת? חשבתי אולי על דיאטת כרוב.יש לי בעיה של תת פעילות בלוטת התריס ואני לוקחת 2אלטרוקסין 100 והבלוטה מאוזנת.(אני צריכה להוריד כ-20 ק'ג) מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר רוני חרמון
    13/07/2008

הבעיה שלך שאת חסרת סבלנות רוצה תוצאה עכשיו ומיד וקופצת על כל דיאטה חדשה שאת שומעת. דיאטה עושים לאורך זמן בצורה עיקבית והתוצאות מתקדמות וגדלות לאט. אין פיתרון של זבנג וגמרנו. בכדי להצליח תתחילי דיאטה מבוקרת ובריאה תעשי אותה שנה שלמה תלמדי מה לאכול בכדי לשמור על התוצאה והחיים שלך יראו אחרת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר 15 שנה בדיאטות כרוניות

דפ
    13/07/2008

אני ממש לא קופצת מדיאטה לדיאטה ,כבר שנים אני מנסה תקופות של חודשים כל דיאטה וכשהיא לא מצליחה אני עוברת לאחרת והכל בפיקוח רפואי .רק לאחר יאוש פניתי לדיאטת הצום וכ'ו מה דעתכם על מצב זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו