טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פתחתי בדיאטה לפני כחודשיים.. אני חיילת (לוחמת) לכן אני חוזרת פעם בשבועיים הבייתה. התחלתי בדיאטה מתונה ועם הזמן נכנסתי למעין מגננה שרבות נכנסות אליה.. ספירת קלוריות אובססיבית ומטורפת שאני פשוט לא מפסיקה לספור קלוריות במשך היום. בקיצור איך שהו אני מעלה כל דבר שאני אוכלת באיזה 30 קלוריות ויוצא שאכלתי ממש מעט. ירדתי קרוב ל-10 קילו בחודש ושלושה שבועות. היו סחרחורות וכרגע אני בגימלים. אתמול נשברתי ואכלתי את כל הבית. זה מה שאמרו לי שיקרה ולא האמנתי.. נכנסתי לייסורים ובכי כל היום על שאכלתי כ"כ הרבה. אני לא רוצה להפסיק. טוב לי עם איך שאני ניראת אבל אני מרגישה שזה לא בשליטתי. שהגוף רוצה לנקום בי. היום התחיל בסדר וחזרתי לדיאטה... אני מתה ללכת לדיאטנית אבל עד שמשיגים משהו בצבא הזה מוציאים לך את הנשמה..קבעו לי רק לעוד חודש וחצי ועד אז אני באמת לא יודעת עם מי להתייעץ.. מה לעשות? איך להפסיק לספור קלוריות? אולי אפשר לייעץ לי תפריט?... ואפילו סתם חיזוק :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל יש תקווה בתנאי שתגשי בלי דחיה לאיש מקצוע שיעשה סדר בבלגן שיצרת לעצמך.
ההתנהלות הנוכחית שלך הינה מתכון בטוח למצב בו תתגעגעי לגיזרה שלך מלפני הטרוף או חו"ח
תגלשי להפרעת אכילה. הייתי מציע לך גם טיפול פסיכולוגי על ידי מקצוען בתחום.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד