מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנס תעזור לי בקשה דחוףאהרון מה מצב23/07/2008
זה אני ששקלתי 112 וירדתי ל98 עכשיו אני שוקל 96 אבל אני מצליח לוריד רק קילו בחודשיים ואני מטר שמונים צריך לשקול 75 מה קורה למה לא יורד לי הרבה כמוך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה נעלמת לנו לחצי שנה מצאת בחורה ח
אהרון מה מצב23/07/2008לפני שנה שקלתי 112 התחלתי לשמור הפסקתי לאכול ממתקים ופיצות וגלידות תוך 8 חודשים הורדתי מ112 ל100 אחר כך הפסקתי בשמירה ועליתי קילו לא נורא אחר כך שוב התחלתי לשמור אני אוכל הכל אבל הרבה ירקות ורק 4 פרוסות לחם חיטה מלאה ביום אבל זה יורד לי קילו בחודשיים ואני שותה כל יום 4 בקבוקים מים מינרליים 1 וחצי ליטר אבל אני לא עושה ספורט נו זה אני שעשיתי תאונה תלא זוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל"אהרון מה המצב"
אהרון23/07/2008אני זוכר אותך היטב למרות שעוד לא החלטת לבחור כינוי נורמלי. לגבי בחורה, למה לי לחפש במקום אחר כל עוד יש כאן מבחר רחב, תרתי משמע. אולי אתה זוכר שאני התחלתי ממשקל גדול משלך (115) , כבר 10 שנים אני שוקל 40 פחות אבל בלי פ"ג בנוסף לתזונה נכונה זה כמעט בלתי אפשרי לאדם בריא. מספר תאי השומן הינו נתון גנטי שאינו משתנה במשך החיים, ולשניני יש הרבה כאלה. כאשר אנחנו מפחיתים את אחוז השומן, התאים לא נעלמים אלא מתרוקנים במידה זו או אחרת. תמיד קיימת השאיפה שיתמלאו מחדש על ידי שליחת בקשה למרכז התיאבון שבמוח. התיאבון עולה ואוכלים יותר. למעלה מ95% מהמרזים חוזרים למשקל הקודם או יותר אבל עם אחוז שומן גדול יותר תוך ירידת מסת השרירים. הפתרון הוא פעילות גופנית אירובית ואנאירובית יום יומית במינון ועצימות מתאימים, דבר שמאפשר גם אכילה סבירה בלי תסכולים והתקפי זלילה. לגביך הבשורה הרעה היא שלא התקרבת ליעד אבל הטובה מאוד זה שאתה מתמיד למרות המגבלה הפיזית בעקבות התאונה. אתה חייב למצוא פתרון. חייבת להיות איזושהי פעילות המתאימה למצבך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאהרון המלך ולרחל גרנות
אהרון מה מצב23/07/2008מיום ראשון אני יעשה דיאטה יותר קיצונית אולי לרדת 5-6 קילו בחודש.רק בזכותכם התחלתי תדיאטה לפני שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה איטית
רחל גרנות23/07/2008שלום לך,
מי החליט שאתה צריך לשקול 75? אולי הגיע הזמן לבטל את כל הטבלאות. וכעת, לשאלתך, אני מציעה לך לבדוק את האכילה שלך ,הדרך הטובה ביותר היא על ידי ניהול יומן אכילה. רשום, אבל בזמן אמת, בדיוק מה אתה אוכל. אני בטוחה שהרישום הזה יראה לך את כל הקלוריות שאינינו מודעים להן. נוסף לכך, הקפד על שתייה. זה הזמן להוסיף קצת פעילות גופנית. ואם למרות הכול אינך יורד, פנה ליעוץ.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה אמרתם שאסור לעשות כאסח
אהרון מה מצב23/07/2008אבל אתם אומרים שאסור לרדת יותר מחצי קילו בשבוע ושאסור לעשות דיאטת קאסח.אז הורדתי 16 קילו בשנה מה זה לא טוב??אני לא ממהר אין לי בעיה להגיע למשקל 75 בעוד שנה או שנה וחצי רק שהירידה שלי היא קטנה או שעדיף לעשות דיאטה יותר חזקה לרדת 3-4 קילו בחודש???בדקתי בטבלאות זה אומר לגובה מטר שמונים משקל תקין זה 81-84 אז נשאר לי עוד 13-15 קילו לרדת אני שוקל 96 שהייתי 112 .יש לי בעיה לעשות ספורט כי עשיתי תאונה ואני בכסא גלגלים.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבר הכי חשוב
אהרון23/07/2008הוא להמשחך בירידה אפילו בקצב איתי מאוד. זה אומר קודם כל שאתה לא מעלה וזאת כבר הצלחה. גם אדם על כסא גלגלים יכול לבצע פעילות גופנית תחת הדרכה מתאימה וזה חשוב לא רק להרזיה. לילה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה בהתחלה - יורדים מהר בגלל
לאה24/07/2008שהנוזלים מושלים מאיתנו במהירות כשמגיעים לשומנים הקצב מואט. אם תרצה להכניס זרז להרזייה שלך שלא מכיל חומרים כימיים ומספק גם אנרגייה לגוף אתה מוזמן לפנות אלי. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)