מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אשמח לדעת:עדי23/07/2008
כמה קלוריות יש בפריט הבא: (סליחה על בקשה חופרת אבל אולי תשובה חותכת תוכל למנוע ממני להפסיק לספור קלוריות כל היום) בוקר: 4 פרוסות לחם קל (40 ק' לפרוסה) 2 משולשי גבינה מותכת לייט (25 ק' למשולש) כפית קטשופ עגבניה 4 פטריות. ביניים: תה עם כפית סוכר פרכית אורז אחת כפית ריבה (לא לייט.. 280 ל-100 גרם) צהריים: 4 פרוסות לחם קל קופסת טונה במים 110 גרם תירס גרעינים (בערך :|) כפית חרדל כפית קטשופ סלט המורכב מ: עגבניה, מלפפון, גזר, חצי גמבה, 3 פטריות. (בלי שמן) ביניים: 2 תפוחים ערב: 2 פרוסות לחם קל 2 פרוסות פסטרמה דלת קלוריות 2 כפיות קטשופ עגבניה, גזר לילה: מעדן דיאט (60 ק')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1300-1400 ק.
אהרון23/07/2008התפריט טעון שיפור. איני יודע את הנתונים הפיזיים שלך לפני התחלת הדיאטה ועכשיו, כמוכן מגבלות והעדפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני...
עדי23/07/20081.67 סנטימטר. שוקלת 69 רוצה לרדת איזה חמישה שישה קילו. זהו... העדפות? חח אני אוהבת פחממות ושוקולד... מה חדש? אם היה לי זמן ללכת לאיש מקצועי שייעץ לי לגבי תפריט הייתי עושה את זה אבל זה פשוט בלתי אפשרי... אז אני מתמודדת לבד.. אין לי הרבה ברירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
אהרון23/07/2008אחרי הורדה של 10 ק"ג בזמן קצר אין לצפות לקצב מהיר וגם אין סיבה לאור העובדה שאת יחסית קרובה ליעד שיצבת לעצמך. אני רוצה לציין שעיקר הקושי הוא בשמירה וזה דורש שינוי רדיקלי באורחות החיים כולל פעילות גופנית יומית. בזמן ההרזיה את צריכה לפחות שעה ביום פעילות אירובית ופעמים בשבוע בימים לא רצופים תרגילי כוח לשימור מסת השרירים. שיפור התפריט: בוקר: 2 פרוסות לחם קל מלא מרוחות בגבינה\קוטג' 3%, פילפל אדום + מלפפון + עגבניה. ביניים: תה עם סוכרזית, פרכית אורז עם כפית ריבה ללא סוכר. צהריים: סלט גדול עם כפית שמן ולימון, קופסת טונה במיים, 2 תפוחי אדמה בינוניים אפוים, תירס קטן מבושל. ביניים: תפוח או בננה בינונית או לבן 1.5%. ערב: סלט גדול כמו בצהריים,2 פרוסות לחם קל מלא, 2 פרוסות פסטרמה, פרי אחד. לילה: מעדן דאייט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ יפה
עדי23/07/2008אז בעצם השינוי העיקרי בתפריט הוא במקום 4 פרוסות לחם בבוקר -2. לפי הנוסחה - משקל כפול 24 כפול 0.9 אני צריכה לאכול פחות מ-1490 קלוריות ביום כדי לרדת במשקל. ז"א שאם אני אוכלת 1400 קלוריות ביום אני ארד במשקל?! לא אכפת לי לרדת לאט. ממש לאט אם צריך כדי לשמור על זה לאורך זמן. סליחה אם אני חופרת אבל סוף סוף מצאתי מקור לתשובות ראויות ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה הבהרות
אהרון23/07/20081. תיקון התפריט מתחשב בעובדה שאת אוכלת בצבא ולא בבית, אחרת הוא היה נראה יותר מגוון, אבל מבחינה קלורית הוא בסדר, אפילו קצת מחמיר. 2. הנוסחה שאת מציינת לא לוקחת בחשבון את הגיל והגובה (גורמים משפיעים) אבל במקרה נכונה לנתונים שלך לגבי BMR (חילוף החומרים הבסיסי) כלומר הוצאת האנרגיה שלך במנוחה היא כ 1500 ק ליממה. במידה שאת מבצעת פעילות מתונה את שורפת כ 2000 ק ובפעילות אינטנסיבית בסביבות 2500 ליממה. החשבון הוא כזה: אם את אוכלת 1500 ק ושורפת 2200, ההפרש של 700 בא מפרוק השומן אבל אם לא תשמרי על השרירים גם הם יישרפו וזה לא טוב. לכן זה חשוב מאוד לבצע תרגילי כוח בנוסף לפעילות אירובית בעצימות בינונית. לפי החישוב הנ"ל את צפויה להוריד 2-2.5 ק"ג לחודש וזה קצב ראוי בהחלט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהohad- אנא תסתום את הפה!
יעל28/07/2008ותן למומחים לדבר! חוץ מזה לא חסר לחם ללא סוכר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)