דיאטת תפריטים מה מומלץ לי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת תפריטים מה מומלץ לי??
    אהרון מה מצב
    27/07/2008

אהרון אני רוצה לרדת 6 קילו בחודש לשקול 90 אני רוצה לעשות דיאטת תפריטים מצאתי אתר שיש בו תפריטים 1200 קלוריות 1400 קלוריות ועוד מה מומלץ לי?תודה זה האתר https://www.netogreen.co.il//categories5a45b209.aspx גובה מטר 80 משקל 96 ירדתי בתוך שנה 16 קילו אבל המשקל תקוע לי ואני בכסא גלגלים לא יכול ספורט .תודה מותק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ידידי השמנמן הנחמד

אהרון
    27/07/2008

בהתחשב בנתונים והמגבלה שלך לא מומלץ אפילו לחשוב על 6 ק"ג לחודש. כפי שאתה אמרת קודם, שום דבר לא בוער. אחרי 16 ק"ג ובלי פ"ג אין דיאטה שתוריד לך מה שאתה מבקש, בלי לגרום נזק לגוף ולהגביר את סכנת השמנה עתידית. 1200 ק לא בא בחשבון. תנסה את דיאטת 1400 ותשקל אחרי 10 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות שיפור התפריט (1400)

אהרון
    27/07/2008

******בוקר: להוסיף ירק, לבחור דגנים מלאים ללא סוכר, חומר משמר וצבע מאכל *****צהריים: אורז מלא , סלט גדול במקום הגזר *****מנחה: פרי במקום עוגת גבינה. לותר על הסוכר במשקה *****ערב: להחליף לזניה בטונה במיים, סלט גדול מורכב משלל ירקות *****בתיאבון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהרון הכהן

אהרון מה מצב
    27/07/2008

תודה אני ינסה לעשות תפריט 1400 קלוריות ל10 ימים אולי נרד איזה גרם עד הערב להתחתן עם בת הרב לא עם הבת של השמש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו