טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אהרון אני רוצה לרדת 6 קילו בחודש לשקול 90 אני רוצה לעשות דיאטת תפריטים מצאתי אתר שיש בו תפריטים 1200 קלוריות 1400 קלוריות ועוד מה מומלץ לי?תודה
זה האתר
https://www.netogreen.co.il//categories5a45b209.aspx
גובה מטר 80 משקל 96 ירדתי בתוך שנה 16 קילו אבל המשקל תקוע לי ואני בכסא גלגלים לא יכול ספורט .תודה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהתחשב בנתונים והמגבלה שלך לא מומלץ אפילו לחשוב על 6 ק"ג לחודש. כפי שאתה אמרת קודם,
שום דבר לא בוער. אחרי 16 ק"ג ובלי פ"ג אין דיאטה שתוריד לך מה שאתה מבקש, בלי לגרום נזק
לגוף ולהגביר את סכנת השמנה עתידית. 1200 ק לא בא בחשבון. תנסה את דיאטת 1400 ותשקל
אחרי 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
******בוקר: להוסיף ירק, לבחור דגנים מלאים ללא סוכר, חומר משמר וצבע מאכל
*****צהריים: אורז מלא , סלט גדול במקום הגזר
*****מנחה: פרי במקום עוגת גבינה. לותר על הסוכר במשקה
*****ערב: להחליף לזניה בטונה במיים, סלט גדול מורכב משלל ירקות
*****בתיאבון!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים