משקל גבוה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל גבוה ?
    תומר
    31/07/2008

האם משקל 25 ק"ג על 1.78 גבוה מעל הממוצע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל גבוה ?

הוספת תגובה

• משקל יתר

סוזאנה
    02/08/2008

שלום רב . אני בת 50 עדיין מקבלת מחזור.הגובה שלי 162 והמשקל 88 קילו. לפני מחזור אני נכנסת להתקפת זלילה בלתי נשלט ואחרי אני מנסה לצמצם באוכל כמובן שאני לא מצליחה לרדת.הייתי רוצה לדעת איזה תפריט אני צריכה בכדי לא להגיע להתקפות אוכל בזמן המחזור וכמובןלהמשיך עם התפריט כל הזמן.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותי, לא בטוח שניסית את הכל

אהרון
    02/08/2008

אם יש רצון, יש דרך. מצבך רחוק מלהיות קטאסטרופלי, יש לא מעט שהיו מוכנות להתחלף אתך. הנתונים שלך טובים בד"כ, הגובה מהווה יתרון בהרזיה וגם העודף לא נורא, תלוי במבנה הגוף. אמנם TSH גבוה יחסית, טיפה מעל הגבול התקין העליון דבר שמעיד על פעילות איטית של בלוטת התריס, כלומר מטבוליזם איטי מהממוצע. זה עדיין לא אומר ש BMR (קצב המטבוליזם הבסיסי) מטבטא בהכרח בערכים שאיאפשר לקזז בפעילות גופנית ותזונה נכונה. עם הנתונים שלך אני מעריך שכל הסטיה היא לא יותר מ-200 ק ליום, אפילו פחות מזה. אם זה מה שמדאיג אותך הייתי מציע לך לעבור בדיקת BMR במכון המתמחה בזה. הבדיקה כרוכה בתשלום אלא אם הופנית על ידי ק"ח. לאור הנתונים המתונים שלך, לא נראה לי שיפנו אותך. הפעילות האירובית שלך נכונה בהחלט אבל את חייבת גם פעילות בונה שריר לשימור מסת השרירים, אחרת המטבוליזם שלך ירד עוד יותר. הפסקת העישון מעידה שיש לך כוח רצון חזק דבר הכרחי במשטר הרזיה שזה למעשה אורח חיים. לא עוד דיאטות כפי שעשית בעבר והפסקת, אלא שינוי קבוע באורחות החים כאשר ספורט ותזונה נכונה צריכים להפוך למציאות מתמדת. עד שתגיעי ליעד שתקבעי לעצמך אני מציע לך לאכול מאוזן ומגוון כ1500 ק ליום, לשתות רק מיים והרבה, להמנע ממתוקים, טיגון, מוצרי חלב עתירי שומן, לאכול הרבה דגים וגם בשר רזה בלבד (לסלק את השומן והעור), שפע של ירקות, פירות בהגבלה, לחם ודגנים אחרים רק מלא. ****את צריכה לדעת שאחרי כל דיאטה, ולא חסרות דיאטות לא נכונת, קצב ההרזיה יורד בגלל אבוד מסת השרירים וההתגוננות של הגוף ש"זוכר" מה עשית לו בפעמים הקודמות. *****אסור לך להתייאש, אחרת זה הסוף ואני לא מאלה שמציעים לאהוב את הגוף שלך כפי שהוא. במקרה שלך יש סיכוי רב לשפר את המצב הגופני, מצב הרוח ומעל הכל הבריאות. ****אשמח להציע לך שיפורים בתפריט היומי שלך אם את מעוניינת. ****בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו