טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!
קוראים לי מור ואני בת 11 לפני כמה חודשים גילו אצלי מחלה דלקתית במעיים.
הרופא נתן לי כדורים שקוראים להם : אסטרואידים. מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים שזה בערך מלפני חודש השמנתי 7 קליו כי הכדורים האלו גורמים לרעב ומצתברים כל הנוזלים בגוף.
הרופא אמר לי שמתי שאני יגמור את הכדורים אני ירזה אבל אני רוצה ליתר ביטחון לישמור על תזונה בריאה ונכונה.
הבקשה שלי אליכם שתיתנו לי תפריט יומי ומסודר. את כל הארוחות שאני צריכה ביום את ארוחת הבוקר צהריים וערב ומה האפשרויות שהם יהיו ומה הפרשי השעות שצריכים להיות בין כל ארוחה וארוחה וגם כמה דברים מתוקים אפשר לאכול ביום.
** אשמח מאוד אם תעזרו לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
02.08.08 22:11
טוב שאת מודעת לנושא הגוף ואף פעם אינו מוקדם מדי. התרופה שאת לוקחת אמנם גורמת לרוב בעיקר לצבירת נוזלים וצודק הרופא שהעיניין יסתדר עם תום הטיפול. בשלב הזה של החיים את צריכה לשתף את ההורים בכל מעשיך כולל התזונה ללא קשר לפחד מהשמנה. ישנם תזונאים המתמהים בתזונה נכונה לילדים בעיצומה של הגדילה ומומלץ לגשת לאחד\אחת מהם\מהן בלווי הורה. קשה ולא נכון ליעץ באופן ווירטואלי ולבנות תפריט לילדה בגיל שלך בלי לדעת את כל הנתונים על ידי פגישה פנים מול פנים. הצרכים התזונתיים בגיל שלך שונים מאלה הנכונים למי שסיים את שלב הגדילה. בכל זאת אני מרשה לעצמי ליעץ לך באופן כללי ביותר.******צריך לאכול כמה שפחות מתוקים, לא יותר מפעם ביום*****לאכול 3 ארוחות מסודרות על יד השולחן בשקט וללעוס טוב ולאט ****לאכול עוד 2-3 פעמים בין הארוחות משהו קל. ******לשתות בעיקר מים ולהמנע ממשקאות ממותקים, עדיף מיץ טבעי טרי. *****להרבות באכילת ירקות ופירות טריים*****לאכול לחם מלא ודגנים מלאים******כמה שפחות צ'יפס, חמבורגר וכדומה. ******לא להגזים בישיבה מול הטלוויזיה או מחשב ולהעדיף פעילות גופנית כגון ריקוד, משחקי כדור, הליכה וריצה עדיף בחברת ילדים אחרים, *****להקפיד עד כמה שאפשר לא להחשף לשמש בין 9.30-17.*******בהצלחה, ילדה חמודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רשית אני מאחל לך בריאות שלמה. גילך הצעיר מצריך טיפול ע"י רופא אחרת יכול להגרם לך נזק לטווח הארוך. סטרואידים עוזרים אבל חייבים לקחת אותם בחשבון הכון תלוי במינון שלהם ובמשך זמן הטיפול. את חייבת להמנע ממלח וסוכר והדיאטה שלך חייבת להיות מאוזנת בהתחשב בתרופה שאת נוטלת. לכי לדיאטנית בקופ"ח או לרופא המטפל בכדי לקבל הנחיות מדוייקות ותוכנית תזונה בריאה. לא הייתי עושה דיאטה לבד.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד