תזונה נכונה או דיאטה לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה או דיאטה לילד
    אורית
    03/08/2008

הבן שלי בן 8 שמנמן עם עודף של כ- 3-4 קילו הבעייה היא שהתזונה שדלו גרועה מאוד הוא לא מוכן לאכול כמעט כלום חוחץ משניצל ,צ'יפס,לחם, מלוואח אני מאוד מוטרדת בקצב הזה אני צופה שימשיך להשמין מעבר לזה אני רואה שזה מפריע לו בשנה שעברה בבריכה הוא לא הסכים להוריד חולה השנה הוא מוריד אבל הולך עם היד על הבטן אני אשמח לקבל עצות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה או דיאטה לילד

הוספת תגובה

• שלום אורית

ד''ר רוני חרמון
    04/08/2008

אני מאמין שהבעיה היא אצלך ולא אצל הילד. בגיל הזה עם 3-4 ק"ג עודף משקל לא צריך לעשות כלום. לדעתי את חייבת להיות יותר סמכותית ולתת לו תזונה נכונה ובריאה. יעוץ מקצועי לא יזיק לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורית

ד''ר רוני חרמון
    04/08/2008

אני מאמין שהבעיה היא אצלך ולא אצל הילד. בגיל הזה עם 3-4 ק"ג עודף משקל לא צריך לעשות כלום. לדעתי את חייבת להיות יותר סמכותית ולתת לו תזונה נכונה ובריאה. יעוץ מקצועי לא יזיק לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו