בעיית הדיאטה?? כרגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית הדיאטה?? כרגיל
    ליאת
    03/08/2008

שמי ליאת אני בת 38 שוקלת 61 וגובהי 1.60 אני מנסה מס' רב לרדת במשקל לפחות 5 ק"ג אך לא מצליחה . יש לציין שאני בחדר כושר אך לא בעקביות הולכת פעמיים בשבוע ולפעמים לא . אני משתדלת לשמור על תזונה קבועה כגון: מעדן בבוקר , בצהריים ארוחה מסודרת ובערב סלט עם חביתה וגבינה ולפעמים לחם קל. שותה ליטר וחצי מים ביום. מה אני עוד יכולה לעשות על מנת שסוף סוף משקלי ירד???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הדיאטה?? כרגיל

הוספת תגובה

• ליאת, יש הרבה מה לעשות!

אהרון
    03/08/2008

היות ומצבך רחוק מלהיות נואש את יכולה לפתור את הבעיה בעיקר על ידי פעילות גופנית נכונה ובמינון נכון. ביצוע פעילות אירובית בעצימות בינונית (60-65%) לפחות שעה ביום תוריד את אחוז השומן ופעילות בונה שריר 2-3 פעמים בשבוע תחת הדרכה מקצעוית תשמור על מסת השרירים. מה שאת עושה כרגע, בעיקר שגם בזה אינך מתמידה, אינו מספיק להשגת תוצאות מוחשיות. *****גם תזונה נכונה מאוזנת ומגוונת בכמות מתאימה אינה פחות חשובה. אני מוכן לעבור על התפריט שלך ובמידת הצורך לשפרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאת
    03/08/2008

אהרון תודה לך על תגובתך אשמח עם תעבור על התפריט שלי ותחווה דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכת לצרף את התפריט

אהרון
    03/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט

ליאת
    03/08/2008

למעט שישי שבת בימי חול: בבוקר מעדן בצהרים: ארוחה חמה של שניצל/עוף/פרגית בתוספת אורז וסלט ירקות. או לחילופין כאשר אין לי ארוחה חמה מכינה סלט ירקות בעבודה בתופסת ביצה קשה או טונה וזהו. אוכלת 2 פירות אחר הצהריים. בערב : חביתה + גבינה 5% וסלט ירקות חובה. לפעמים יש נשנושים מסביב כגון: שקדי מרק 2 חופנים. בשבת: גחנון לפעמים 2 יח' ביצה ורסק. בד"כ אני מקפידה במהלך השבוע טוב יותר משבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערות לתפריט של ליאת

אהרון
    03/08/2008

*****בוקר: במקום מעדן (מכיל סוכר) - לבן 1.5% + ירקות ******ביניים : פרי. *****צהרים: בלי שניצל (להחליף בדג צלוי), העוף ללא עור ושומן, אורז מלא בלבד (לא הרבה), סלט גדול בלי רוטב עשיר (רק לימון וכפית שמן), בעבודה טונה במים (לא בשמן), אפשר לצרף גם חצי קופסה קוטג'\גבינה 3%, *****ערב:אם אכלת בבוקר ביצה לא לאכול חביתה ובכל מקרה צריכה להיות מורכבת מביצה שלמה ועוד חלבון אחד (הלבן) במחבת טפלון ללא שמן. מדי פעם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בגבינה בולגרית 5% בתוך החביתה עצמה. ******היות ואת ממעטת באכילת פחמימות מרוכזות, הסלטים חייבים להיות גדולים ומגוונים ואל תשכחי כפית שמן. מומלץ בנוסף גם ירקות מבושלים אבל לא לבשל יותר מדי אלא לאדות******שקדי מרק אסורים בהחלט. *******שבת: להמנע מג'חנון ולא לאכול 2 ביצים אלא אחת בגלל בעית הכולסטרול*****את חייבת להקפיד גם בסופי שבוע עם כל הקושי. ******בתאבון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד''ר רוני חרמון
    04/08/2008

קודם כל משקלך תקין זה שאת רוצה לרדת 5 ק"ג זה בסדר אבל צריך לעשות הרבה דברים שזה יקרה קודם כל דיאטה מסודרת ובריאה אחרך כך משך זמן הדיאטה צריך להיות ארוך כ 3 חודשים. כמו כן צריך לדייק מאוד בדיאטה ולבצע תוכנית אימון גופני מסודר ויעיל. בקיצור הדרך אינה קלה ולרדת במשקל זה תהליך שצריך לעשותו מתוכנן ומסודר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו