טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 43 גובה 1.68 משקל 92 מתאמתנת כבר3 חודשים עם מאמן אישי 2 בשבוע ולאחרונה הוספתי 2 אימוני אירובי ולגבי התזונה אני שומרת. למרות הכול אין ירידה של גרם במשקל למרות שהעלתי קצת במסה של שריר וזה לא מנחם בכלל מיואשת לגמרי למרותהמקב אצל דיאטנית שטוענת שעלי להפסיק לאכול החל משעה 17.00 גם בימים שאני מתאמנת אימוני כוח. בדיקות אחרונות די תקינות למרות עליה קלה בתפקודי כבד והתוצאה של ב.התריס 0.93 שאלתי היא האם יכולות להיות סיבות רפואיות כלשהן שמעכבות את הירידה והאם יש בדיקות רפואיו כלשהן שאני יכול לעשות ע"מ לבדוק אתהנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדבר היחיד שאת צריכה לעשות זה דיאטה בריאה ונכונה ארוכת טווח של לפחות חצי שנה ברצף ולשתות 15-20 כוסות מים ליום. לאכול ביום פחות מהחישוב הקלורי של משקל כפול משקל כפול 0.9 . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם עודף משקל כמו שלך (כ30 ק"ג) ,אין דבר כזה שאת לא מצליחה כלום להוריד. משהו לא בסדר
עם הדיאטה שלך. אם זאת הדיאטה הראשונה בשנים האחרונות, היית אמורה להוריד באופן מוחשי
בהתחלה אפילו בלי פ"ג ובלי הורדה דראסטית בערך הקלורי של התפריט. אם הפתרון היחיד של
הדיאטנית שלך הוא לא לאכול אחרי 17.00, החליפי אותה. לא חשוב עד איזו שעה אוכלים, אלא
ההרכב והערך הקלורי היומי של התפריט. ההיפך זה הנכון, צריך לא לרכז את האכילה רק בחלק
הראשון של היום. מומלץ לאכול את הארוחה האחרונה 2-3 שעות לפני שנת הלילה מסיבות של
נוחות השינה. ******* עליה במסת השרירים מעידה שהאימון שלך אפקטיבי וזה חשוב מאוד, אפילו
הכרחי במשטר הרזיה, אבל עיקר העבודה בשריפת שומן נעשה על ידי פעילות אירובית בעצימות
בינונית במשך לפחות שעה כל יום. ****אני רואה שבלוטת התריס שלך תקינה, אפילו עם נטיה
לכיוון פעילות יתר שבאופן נורמלי עוזר להרזיה. מהנתונים שאת מוסרת, שולל אני סיבות רפואיות.
אם מדאיג אותך, גשי למדידת BMR (קצב המטבוליזם הבסיסי) ו\או RMR(קצב במנוחה מוחלטת).
לפחות לפי תוצאת TSH של 0.93 זה צריך להיות בסדר.*******בשלב הנוכחי, אם תקיימי את המלצותי בקשר
לפ"ג את זקוקה לדיאטה מאוזנת ומגוונת של 1600 ק. 4-6 ארוחות בהתאם לעקרונות התזונה הנכונה. עם ההתקדמות בהרזיה, שאין מצב שלא תבוא, הורידי את הקלורית (לא פחות מ1400 ) או עדיף, העלי
את מכסת הפעילות האירובית.
*****בהצלחה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד