מיואשת בגדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת בגדול
    מזל
    06/08/2008

אני בת 43 גובה 1.68 משקל 92 מתאמתנת כבר3 חודשים עם מאמן אישי 2 בשבוע ולאחרונה הוספתי 2 אימוני אירובי ולגבי התזונה אני שומרת. למרות הכול אין ירידה של גרם במשקל למרות שהעלתי קצת במסה של שריר וזה לא מנחם בכלל מיואשת לגמרי למרותהמקב אצל דיאטנית שטוענת שעלי להפסיק לאכול החל משעה 17.00 גם בימים שאני מתאמנת אימוני כוח. בדיקות אחרונות די תקינות למרות עליה קלה בתפקודי כבד והתוצאה של ב.התריס 0.93 שאלתי היא האם יכולות להיות סיבות רפואיות כלשהן שמעכבות את הירידה והאם יש בדיקות רפואיו כלשהן שאני יכול לעשות ע"מ לבדוק אתהנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת בגדול

הוספת תגובה

• שלום מזל

ד''ר רוני חרמון
    06/08/2008

הדבר היחיד שאת צריכה לעשות זה דיאטה בריאה ונכונה ארוכת טווח של לפחות חצי שנה ברצף ולשתות 15-20 כוסות מים ליום. לאכול ביום פחות מהחישוב הקלורי של משקל כפול משקל כפול 0.9 . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל, יש הרבה מה לעשות!

אהרון
    06/08/2008

אם עודף משקל כמו שלך (כ30 ק"ג) ,אין דבר כזה שאת לא מצליחה כלום להוריד. משהו לא בסדר עם הדיאטה שלך. אם זאת הדיאטה הראשונה בשנים האחרונות, היית אמורה להוריד באופן מוחשי בהתחלה אפילו בלי פ"ג ובלי הורדה דראסטית בערך הקלורי של התפריט. אם הפתרון היחיד של הדיאטנית שלך הוא לא לאכול אחרי 17.00, החליפי אותה. לא חשוב עד איזו שעה אוכלים, אלא ההרכב והערך הקלורי היומי של התפריט. ההיפך זה הנכון, צריך לא לרכז את האכילה רק בחלק הראשון של היום. מומלץ לאכול את הארוחה האחרונה 2-3 שעות לפני שנת הלילה מסיבות של נוחות השינה. ******* עליה במסת השרירים מעידה שהאימון שלך אפקטיבי וזה חשוב מאוד, אפילו הכרחי במשטר הרזיה, אבל עיקר העבודה בשריפת שומן נעשה על ידי פעילות אירובית בעצימות בינונית במשך לפחות שעה כל יום. ****אני רואה שבלוטת התריס שלך תקינה, אפילו עם נטיה לכיוון פעילות יתר שבאופן נורמלי עוזר להרזיה. מהנתונים שאת מוסרת, שולל אני סיבות רפואיות. אם מדאיג אותך, גשי למדידת BMR (קצב המטבוליזם הבסיסי) ו\או RMR(קצב במנוחה מוחלטת). לפחות לפי תוצאת TSH של 0.93 זה צריך להיות בסדר.*******בשלב הנוכחי, אם תקיימי את המלצותי בקשר לפ"ג את זקוקה לדיאטה מאוזנת ומגוונת של 1600 ק. 4-6 ארוחות בהתאם לעקרונות התזונה הנכונה. עם ההתקדמות בהרזיה, שאין מצב שלא תבוא, הורידי את הקלורית (לא פחות מ1400 ) או עדיף, העלי את מכסת הפעילות האירובית. *****בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו