שאלה דחופה בקשר לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לירידה במשקל
    דניאל
    07/08/2008

הייי אני בת 14 ואני שוקלת 59 והגובה שלי 1.53... נמאס לי מהשומן והצמיגים.. ורציתי לדעת איך אני יכולה לרדת במשקל והרבהה, תוך חודש ימיםם??? [ניסיתי כבר כמה מספר פעמים כל מיני דיאטות והרעבות.. אך תמיד ירדתי ועליתי ישר] זהה מאווד דחוףףף לליי...תודהה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דניאל, אין פתרונות קסם

אהרון
    07/08/2008

את התשובה את נתת בעצמך. מה ייצא לך מעוד דיאטת בזק, לא מושכלת שבעיקבותיה תהיה יותר שמנה ופחות שרירית מקודם. בגיל שלך לא צריכה להיות בעיה להוריד את השומן המיותר אבל בשכל ובסבלנות. אין זבנג וגמרנו. הלוואי והיה! *****קודם כל את צריכה לעשות הרבה פעילות גופנית ועכשיו זה הזמן להתחיל כל עוד שאת בחופש אבל צריך כמובן להתמיד גם בזמן הלימודים. את צריכה להמנע ממתוקים, טיגון, שומן, לא יותר מדי פחמימות מרוכזות. הרבי באכילת ירקות טריים וגם פירות בהגבלה. אכלי 5 פעמים ביום מתוכן 3 ארוחות עיקריות סביב השולחן, בשקט ובשלווה. אם תעשי הרבה ספורט ותאוכלי פחות ממה שאת אוכלת עכשיו, אבל אוכל בריא, תשיגי את המטרה אבל לא כחרף עין. *****בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו