טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמי אתי ולפני כ 5 חודשים הפסיק לי המחזור אני משמשת בכדורים של מוניטיב 1.2 כדורים ביום לא לוקחת הורומונים אוכלת סדיר הרבה ירקות עושה פעילות גופנית שומרת על דיאטה ובכל זאת אני לא מרזה ההיפך אני מרגישה שאין לי שליטה על הגוף שלי אני לא יודעת אם אני משמינה או שאני נפוחה יש לציין אני בת 53 שוקלת 61 קג גובה 151 יש לי עודף של 6 קג והרוב מתרכז בבטן אני לא סובלת מעצירות הטפריט שלי הוא כ 1300 קלוריות ביום שמורכב מ כריך בבוקר עם גבינה בשעה 10 יוגורט עם תפוח בשעה 13 ארוחת צהרים עם סלט גדול ארוחת ערב 2 יח לחם קל עם ממרח או מרק ירקות או סלט גדול ויוגורט עם שן שום אנא עזרו לי להוריד את ה 5 הקילו המיותרים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לך עודף משקל קל. ה-BMI שלך (יחס משקל לגובה בריבוע) הוא 26.8. כדי להגיע למשקל תקין עלייך להוריד כ-4-5 ק"ג. קודם כל אני ממליצה לך לעבור בדיקות דם ולוודא שאין לך בעיות הורמונליות כלשהן שעלולות לגרום לבעיה בירידה במשקל (כמו תת פעילות של בלוטת המגן). מבחינה תזונתית, אם באופן קבוע את אוכלת 1300 קלוריות, את יכולה לנסות לאכול תקופה מסוימת 1000 קלוריות בלבד ולראות אם יש שינוי. סה"כ משקלך וגובהך נמוכים וכל 100 קלוריות יכולות להיות משמעותיות. תפריט אפשרי לדוגמא: בוקר- כריך מ-2 פרוסות לחם קל עם גבינה 5%, 10- יוגורט דיאט או פרי, צהריים - חזה עוף או דג על האש עם 4 כפות אורז או קינואה וסלט ירקות עם כפית שמן זית, אחה"צ- פרי, ערב- 2 פרוסות לחם קל עם ביצה וחצי קופסת טונה או קוטג' 5% וסלט ירקות עם כפית שמן זית. פעילות גופנית: מרביתה צריכה להיות אירובית בשלב הזה, כמו הליכה, רכיבה על אופניים. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד