טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,
קוראים לי מאי ואני בת 12 ואני רוצה לדעת כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום.
אתמול חזרתי מחופשה ועליתי בערך 3 או 4 קילו ולפני כן שקלתי 35 ואני מטר 45 אז רציתי לדעת כמה קלוריות אני צריכה לשקול כדי להגיע לאותו משקל שהייתי קודם.
אז בסיכום קטן ,
לפני כן הייתי 35 קילו ו- 1.45 גובה ואני בת 12 , אז כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום??
תודה ,
מאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את עכשיו בעיצומה של הגביהה והתחלת השינוים ההורמונלים של גיל ההתבגרות. טוב שאת מודעת
לגוף שלך ואף פעם אינו מוקדם מדי. יחד עם זאת אינני חושב שבמצב שלך יש הצדקה להתעסק יותר
מדי בקלוריות ובדיאטות דלות קלוריות. כנראה שבחופשה אכלת יותר מדי מתוקים, פיצות וגלידות.
את צריכה עכשיו לעשות הרבה ספורט, להיות כמה שיותר בתנוע וכמה שפחות מול הטלוויזיה והמחשב.
המנעי עד כמה שאת מסוגלת ממתוקים ודברי מאפה, ממשקאות ממותקים, שתי רק מים והרבה,
אכלי הרבה ירקות ופירות טריים, בקשי מאמא לא לטגן את האוכל ולבחור רק גבינות רזות וגם
לא לפתות אותך בצ'יפס, חמבורגר ושניצל. אכלי 3 ארוחות עיקריות ביום על יד השולחן ולא מול
הטלוויזיה או המחשב, בין הארוחות אכלי משהו קל ובריא עוד 2-3 פעמים ביום.
אם את מספיק פעילה והגדילה שלך נורמלית, את צפויה לשרוף 1400-1600 קק ביום. שוב, אני לא מציע לך להתחיל לספור קלוריות, אבל אם תאוכלי פחות (לא בהרבה) מכמות הנ"ל, יהיה בסדר.
את לא יכולה לצפות להגיע בחזרה למשקל המקורי בגלל שאת גובהת.
בצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל את רזה ולא צריכה לרדת במשקל . אין סיבה להיות רזה מידי זה לא בריא ולא יפה. את צריכה לאכול אוכל בריא ומזין ללא מתוקים ומזון מהיר ובמקביל לעשות פעילות גופנית
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד