שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איציק
    09/08/2008

האם נכונה המשוואה>הוצאת יותר אנרגיה=שריפת שומנים=ירידה במשקל? ככה פשוט? אני שואל כי אני חושב שכשאני מוציא יותר אנרגיה (הליכה/ריצה קלה/עבודות פיזיות בבית או בחוץ וכו') אני גם רעב יותר.. ואז אוכל יותר ואז הגוף לוקח את האנרגיה הזאת מתוספת האוכל ולא מפרק שומנים קיימים. אני טועה כאן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המשוואה נכונה על תנאי

אהרון
    09/08/2008

והוא, יצירת מאזן אנרגיה שלילי. לא חשוב כמה אנרגיה אתה מוציא על ידי פעולות מכניות, אם אתה מקזז על ידי הכנסת אנרגיה (אכילה) לא תרזה. יכול להיות אפילו מצב יותר גרוע: למרות פעילות גופנית אינטנסיווית ונרחבת, אפשר עדיין להשמין אם תאוכל יותר ממה ששרפת. מי שרוצה לרזות, בלי קשר לשיטה חייב ליצור גרעון קלורי כאשר כל ק"ג רקמת שומן גוף = 7700 קק. במציאות לא רק רקמת השומן משתתפת לכיסוי הגרעון אלא גם השרירים תןך הקרבת חלק מן המסה שלהם, להן זה חיוני לשמור עליהם על ידי פעילות בונה שריר ובעיקר לא לעשות דיאטה חריפה מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איציק

ד''ר רוני חרמון
    09/08/2008

המשואה ממש נכונה ובתנאי שתתרחש באותם תנאים אם התצרוכת שלך הקלורית היומית היא 1500 קלוריות ותשמור על מצב זה אם תעשה יותר פעילות גופנית תרד יותר מהר במשקל ובתנאי שלא תוכל יותר קלוריות ליום מהתצרוכת היומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איציק
    11/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו