שלום ......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ......
    ספיר
    10/08/2008

שלום, אני בת 15, גובה 1.71, משקל 51.5. לפני 3 חודשים הלכתי לדיאטנית בגלל הפסקה במחזור של 8 חודשים. אז שקלתי 48, ובעקבות תפריט שהיא הביאה לי עליתי 3.5 ק"ג. לפני חודש וחצי קיבלתי מחזור, ואז שקלתי 50, הדיאטנית אמרה לי להמשיך בתפריט ולראות אם כדאי לאמץ את התפריט הזה או להוריד ממנו דברים (אם אני ממשיכה לעלות במשקל). אני מרגישה לא טוב בגלל שעליתי יותר מ"משקל המחזור" שלי. מה לעשות ??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ......

הוספת תגובה

• ספיר, טוב שהבעיה נפתרה

אהרון
    10/08/2008

ולא מעט בזכות הדיאטנית. אמנם את על גבול תת משקל, אבל אם מבנה הגוף שלך צר במיוחד זה לא צריך להדאיג אותך. אני מניח שהתפריט שלך מאוזן ובריא ואם טוב לך אתו, לא הייתי מציע לך לדלל אותו בשלב זה. ייתכן שאת עוד תצמחי לגובה, אבל ללא קשר את צריכה לחזק את הגוף שלך דיו על מנת למנוע את חזרת התופעה. לעומת זאת, אני מציע לך פעילות גופנית שיעשה רק טוב לגוף ולנפש. אם בכל זאת תראי שקצב העליה במשקל אינו סביר, אז תעשי שינוים בתפריט, רצוי עם ייעוץ מקצועי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ספיר

ד''ר רוני חרמון
    11/08/2008

משקלך נמוך בכול קריטריון ולכן בשלב זה תמשיכי בתפריט שקיבלת אבל תוסיפי פעילות גופנית מתוכננת ובנוייה הייטב כך שמסת השריר שלך תעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו