דיאטה אחרי לידה - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה אחרי לידה - דחוף!
    מירי
    11/08/2008

שלום, אני בת 39, חודשיים וחצי אחרי לידה. האם אפשר להתחיל את דיאטת הלחם ולראות תוצאות? עליתי במשקל קרוב ל 30 קילו. עכשיו אני צריכה להוריד לפחות 15... בגלל המשקל אני מדוכדכת, לא יוצאת בכלל מהבית, עצבנית ומתוסכלת... מה לעשות? אני יודעת שזה לוקח זמן, אני מודעת להכל, זהו הריון שלישי... כבר ירדתי אחרי ההריונות הקודמים, אבל במקרה הזה אני מרגישה שהמשקל לא זז בכלל...הבעיה המרכזית שזה פוגע בי נפשית ואני מסוגרת בבית. כמו שאמרתי, לא יוצאת לשום מקום. חופש גדול, הילדים הגדולים רוצים לצאת, יש מתח בבית, אני עייפה בגלל חוסר שינה וכל מה שמטריד אותי זה המשקל.! איך יוצאים מהמצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה אחרי לידה - דחוף!

הוספת תגובה

• שלום מירי

ד''ר רוני חרמון
    12/08/2008

דיאטה מצליחה רק אם עושים אותה ברצף ולאורך זמן. את יכולה לחשב קלוריות ולהוסיף הליכה של 5 ק"מ בשעה שלוש פעמים בשבוע, את יכולה לעשות כל דיאטה אחרת או לבחור את אחד מהקליניקות המצליחות בהצלחה ולא להתייאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו