טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
קוראים לי סיוון, אני בת 19, גובה 170 ס"מ, שוקלת 79 ק"ג
לפני שבוע לערך כתבתי פה הודעה בנוגע לירידה במשקל, המלצתם לי להתעמל יותר ולאכול יותר.
העליתי את מס' האימונים מ-5 ל-6 פעמים בשבוע, אבל לא הצלחתי להעלות את הקלוריות שאני אוכלת ביום עקב לו"ז צפוף בצבא שלא מאפשר לאכול דבר מלבד שטויות (שכן אני לא אוכלת פירות וירקות, לא מסוגלת..) ולכן אני מוותרת על אוכל,
מה שיצא זה שאני מתאמנת יותר (ספינינג, שריפת שומנים, חיטוב, סקי וכו') ואוכלת פחות (קורנפלקס, מרק ותפו"א ביום) אבל הירידה במשקל נעצרת.
אני לא מבינה, זה כבר השבוע ה-3 לדיאטה ובשבוע החולף לא ירדתי בכלל במשקל, בעוד ששבועיים הראשונים ירדתי 3 ק"ג.
מה אני יכולה לעשות כדי כן להצליח ולרדת במשקל? העובדה שאני תקועה על אותו משקל כבר כמעט שבוע מאוד מורידה לי את המוטיבציה להמשיך ולהתמיד ואני לא רוצה שיקרה מצב שאני אפסיק הכל.
זקוקה לעזרתכם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה מוצלחת היא דיאטה שעושים אותה לאורך זמן חודשים ושנים ברצף וללא הפסקהץ את בדרך הנכונה תשתי הרבה ותמשיכי לשלוט גם בפעילות הגופנית וגם בכמות הקלוריות הנכנסות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את שואלת מה את יכולה לעשות כדי להמשיך לרדת. התשובה פשותה: לקיים את ההמלצות מתאריך
2.08 במלואן ואני מבטיח לך שההרזיה תתחדש. אם לא תפסיקי לאכול "שטויות" במקום ירקות ופירות הסיכוי להצליח אינו רב בעקר שאת חסרת סבלנות. אף אחד לא רודף אחריך! העיקר הוא ההתמדה ולא קצב ההרזיה. הפ"ג שלך טובה ומספקת אבל התזונה על הפנים!
2diet .
היא מבוססת על סיבים שמעכבים ספיגת פחממות וסופחים חלק מהשומנים.
הם גם מורידים את החשק למתוק.
ביחד עם אימון תורידי 3-4 קג בחודש הראשון ואחר כך תראי איך זה נמשך...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד