תודה רבה לאהרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה לאהרון
    טלי
    18/08/2008

שלום רב, אני בת 29. גובה: 1.62. משקל:55.5 ק"ג. לפני כחודש וחצי כתבתי בפורום הזה ונתתי לי עצות ממש מעולות גם לגבי התזונה והדיאטה (הפחתתי את כמות המזון עם סוכר, והעליתי את מס' הקלוריות ליום: ל- 1200 ביום שבו אני עושה אימון וביום שלא אני מקפידה על 1000 קלוריות בלבד)וגם לגבי הספורט (אימון ריצה, אימון מכשירים וכפיפות בטן - העליתי את משך אימון הריצה בשילוב עם הליכה מהירה להסדרת הדופק ל-30 דקות + מכשירים - מכשיר שמדמה סקי- 20 דקות+ אופני כושר - 10 דקות: סה"כ כל האימון נמשך שעה ויחד עם תרגילי הכוח על המכשירים זה סה"כ: שעה ורבע). לגבי אימון המשקולות - אני עושה את האימון מס' פעמים בשבוע כפי שהצעת לי ולא כל יום ואת כפיפות הבטן ותרגילי החיטוב לישבן אני משתדלת לעשות כל יום. ירדתי ק"ג וחצי (אז שקלתי 57) וההרגשה נהדרת. ת ו ד ה ר ב ה ל ך !!! טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה רבה לאהרון

הוספת תגובה

• טלי, תודה על דברי ההערכה

אהרון
    18/08/2008

אני מאוד שמח שהעניינים זזים. גם לא היה יכול להיות אחרת. IF THERE IS A WILL THERE IS A WAY עלי (לאבמישקל!) והצליחי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו