משקל לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל לאחר לידה
    א
    19/08/2008

שלום רב, ילדתי לפני חודש וחצי ואיני מצליחה להרזות. בהריון עליתי 20 קילו הייתי במשקל 79 והיום אני שוקלת 67 . מה צריך ולא צריך לאכול כדי להתפטר מהמשקל וגם לא להרגיש רעבה ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל לאחר לידה

הוספת תגובה

• אפשר, גם אפשר עם כוח רצון

אהרון
    19/08/2008

שילוב של פעילות גופנית אפקטיבית, תזונה נכונה, סבלנות והתמדה - אלה מילות המפתח. אם הלידה היתה טבעית והכל בסדר את כבר יכולה להתחיל בהליכה מהירה (בהדרגה), כל יום 60 דקות. אני מניח שאחרי הלידה את לא בכושר, לכן תגדילי את הזמן באופן מדורג. אם עברת ניתוח קיסרי, המתיני עוד עם הפ"ג והתחילי רק עם חוות דעת חיובית של הרופא. מבחינה תזונתית, בעיקר אחרי הלידה, את זקוקוה לתפריט מאוזן לא עתיר קלוריות אבל גם לא דיאטה דלת קלוריות באופן מובהק. העשרת התפריט בחלבון מן החי עשויה לסתום את התאבון לזמן יחסית ארוך. נסי ארוחות של דג טרי צלוי בליווי הרבה ירקות חיים. זה גם בריא וגם יחזיק אותך שבעה לכמה שעות טובות. בתאבון, אבל מוגבל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום א

ד''ר רוני חרמון
    20/08/2008

ההבדל היחידי בינן מצבך למצב של מי שלא ילדה הוא שעדיין אינך מאוזנת הורמונלית. אם לא קיבלת עדיין את המחזור הראשון אחרי הלידה או את מניקה קרוב לודאי שההורמונים שלך לא חזרו לנורמה.
    כמובן את יכולה לעשות דיאטה וגם להצליח את לא צריכה משהוא שונה כמובן שזה יקח לך קצת יותר זמן אבל ההתמדה תשתלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו