שאלה מטרידה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה אותי
    סיוון
    19/08/2008

שלום, שוב אני עם שאלה... בימים האחרונים עולה וחוזרת אצלי תופעת הבולמוסים בלילה או אפילו קצת אחרי האוכל אני מרגישה תורך לכול וםפשוט אוכלת הרבה.. נכון שכרגע ה"נזק" היומי מסתכם ב5 פתית או מעדן דיאט אבל זה מפריע לי ואני מפחדת שזה יגרום לי להפסקת הדיאטה.. איך מתמודדים עם זה? והאם זו הסיבה שבשבויים האחרונים ירדתי רק קילו וקצת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה אותי

הוספת תגובה

• מטרידה ובצדק

אהרון
    19/08/2008

התזונה שלך לא מאוזנת. מבחינה כמותית, מאכלים עתירי נוזלים (ירקות ופירות חיים) צריכים לתפוס מקום מרכזי ולמלא את הקיבה. במקום זה את אוכלת אוכל בעל צפיפות קלורית גדולה ויחסית הרבה פחמימות מרוכזות עם עומס גליקמי גבוה. הדבר גורם לתאבון מוגבר בעיקר לעוד פחמימות. נסי לשתות 2 כוסות מים כשאת נתקפת רעב בשעות הלילה והמעני מעוד עמילנים. אם היה לך כוח הרצון לאכול גם מה שאת לא אוהבת, הייתי מציע לך לכרסם גזרים צעירים חיים וגבעולי סלרי. המעדן עדיף על הפתית אבל בגלל שהוא מכיל סוכר (מגביר את התאבון) מומלץ לההליף אותו בלבן 1.5%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיוון

ד''ר רוני חרמון
    20/08/2008

ירידה של קילו וקצת בשבוע זה הרבה מאוד !!!
    בכדי להתגבר על בעיית התאבון או תפני לדיקור סיני או תאכלי כל שלוש שעות משהוא קטן במסגרת תפריט הדיאטה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו