בטן נפוחה או כרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה או כרס
    ענבל
    20/08/2008

שלום, לפני שנתיים עשיתי דיאטה רצינית שקלתי 47 - 46 ק"ג (גובה 1.58). במהלך השנתיים , בלחץ הסביבה חוויתי בולמוסים רבים ואכלתי באופן כפייתי . כיום אני שוקלת 53 . הבעיה היא שהבטן שלי מאוד נפוחה ואני חשה תחושת מלאות וכבדות גם כשאני קמה מהשינה, לאחר שלא אכלתי שעות רבות. האם זו פשוט כרס שגדלה או נפיחות בטנית?? אשמח לתשובה, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה או כרס

הוספת תגובה

• יעל, התשובה כלולה בשאלה

אהרון
    20/08/2008

ברור שהשמנה מזורזת בעיקבות הבולמוסים אמרה את דברה גם בבטן, או אפילו במיוחד בבטן (תלוי במבנה הגנטי של התפלגות השומן בין חלקי הגוף) ישנם שני סוגי שומן בבטן: תת עורי ותוך בטני. לפי התאור, עושה רושם שהתוך בטני הוא הדומיננטי. אפשר לציין שהוא גם יותר מסוכן לבריאות מעבר לתחושות הלא נעימות. בנוסף אפשרית גם צבירת גזים עקב תזונה לקויה. אני מאמין שהרזיה בריאה ומושכלת תפתור את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ד''ר רוני חרמון
    21/08/2008

קשה לאבחן ללא בדיקה . אני יכול להגיד בודאות שלמרות שעלית במשקל אינך שמנה ולכן לא ברור לי מה זאות אומרת בטן גדולה. רצוי להבדק ע"י כירורג לשלול בעייה רצינית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל, אקומפליה עשויה לעזור לך

רוזנה
    21/08/2008

הייעל. קראתי את שאלתך , ומתוך ניסיון אני חייבת לומר לך שאם אכן השומן הוא תוך בטני ועלול להיות מסוכן, נסי את התרופה! היא עוזרת להיפטור מהכרס, בשילוב עם אכילה נכונה וספורט כמובן.מומלץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו