דיאטות כושלות-מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטות כושלות-מה לעשות?
    רוזנה
    21/08/2008

אני בת 52 ותמיד נמצאת בדיאטה. ללא הצלחה רבה. בשנים האחרונות המצב החריף ויחד עם ההשמנה יש לי עוד תופעות של כולסטרול ושומן. הרופא הזכיר את התרופה אקומפליה, שהיא חדשה ויכולה לעזור. האם אתם מכירים את התרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטות כושלות-מה לעשות?

הוספת תגובה

• רוזנה

אהרון
    21/08/2008

זה הכי קל לרופאים (לא כולם) ולמטופלים - לרוץ לתרופות. אני מתעלם מהשאלה הספציפית שלך, אבל חייב להזהיר אותך שאין תרופת הרזיה שלא גורמת נזק כרוני לבריאות ומעל הכל גם לא מורידה שומן לאורך זמן. ללא אורח חיים נכון שכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית אין הרזיה. לתרופה זו או אחרת פונים רק כמצילת חיים, אחרי שכל האמצעים האחרים מוצו. אם אפשר היה להנצל משומן בלי שום מאמץ, רק על ידי בליעת כדור תמים, את חושבת שהיו עוד שמנים בעולם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון ורוזנה-אקומפליה דווקא כן

רביד
    24/08/2008

יכולה לעזור לרוזנה. גם אני נגד תרופות ונגד הקלות בה רצים אליהן אבל במקרה הספציפי הזה,אקומפליה בהחלט פתרון יעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוזנה

ד''ר רוני חרמון
    22/08/2008

מדובר בתרופה חדשה יחסית שגורמת להורדה במשקל ע"י פירוק שומן בקצב של 1-2 בחודש כמובן בצירוף עשיית דיאטה. תופעות לואי קלות יובש כאבי ראש וכו' התרופה יקרה וצריך לצרוך אותה ברצף כמה חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזנה שלום

ד''ר רוני חרמון
    25/08/2008

אקומפליה תרופה להרזייה די טובה כמעט ללא תופעות לוואי צריך ליטול אותה ביחד עם עשיית דיאטה נכונה ובריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו