טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
והרבה בפעילות גופנית, אחרת לא יילך. יש לי שתי בשורות בשבילך, וכתמיד אחת רעה אחת טובה.
הרעה: יש לך עודף של 30 ק"ג שרק ילך ויגדל אם לא תקחי את עצמך בידיים.
הטובה: הגיל, הגובה והעודף שלך יקלו על הורדת המשקל אם יהיה לך כוח הרצון והנחישות הנחוצים.
דווקא העודף הניכר והמשקל הכולל הגדול נותנים לך יתרון לגבי קצב ההרזיה, כמובן עד שלב מסויים.
את צריכה תזונה נכונה בערך קלורי 1600 קק ליום מחולקת ל 4-6 ארוחות, מתוכן 3 עיקריות.
יש לוותר על העוגות ומתוקים אחרים, לאכול רק אוכל רזה, הרבה ירקות, בעיקר חיים, למעט בעמילנים ולהקפיד שהם מלאים, לשתות רק מים והרבה. במצבך את זכאית ליעוץ תזונתי על ידי
תזונאית של ק"ח..
אחרון, אחרון חביב פעילות גופנית סדירה לפחות שעה ביום הליכה ו\או שחיה ו\או אפניים ו\או אימון אירובי בחדר כושר ו\או ריקוד אירובי וכו". בהתחלה יהיה לך קשה בכל אחד משתי המשימות אבל כשתראי כל חודש ירידה של מידה אחת בבגדים יהיה לך חשק להמשיך.
את צפויה לירידה יותר משמעותית בחודש הראשון ואחר כך הירידה תתמתן. עם התקדמות ההרזיה תצטרכי להוריד את הערך הקלורי ו\או להעלות את הקף הפ"ג. מומלץ להוסיף גם פעילות בונה שרירים למניעת ירידה ניכרת במסתם.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה שענית לי, אני מודעת לעודף משקל שלי. ומעבר לעצות שנתת יש לי שאלה.
נכון הכשיר סקי? אז כמה רצוי להתאמן עליו באופן שלא יפגע בגוף אבל כן ישרוף קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אני יורדת במשקל במכה, אך גם עושה ספורט, עדיין יהיה לי את מה שקוראים לו "עור מדנדל"?
כי יש לי סימני מתיחה, ואמרו לי שאם אני לא רוצה שיהיה לי בעיה עם העור אני צריכה לרדת קילו בחודש, אני לא מאמינה לזה כל כך אבל זה נכון?
וכמה קילו צריך לרדת כדי לשמור על העור נורמלי?
מומלץ לגוון, לא רק סקי, זה יכול להיות משעמם ותשברי מהר. מספיק חצי שעה ועוד חצי הליכה\אופניים וכו". אם תפצלי לפעמיים ביום יהיה עוד יותר יעיל . אבל אם את מעדיפה רק סקי, לכי על זה. העיקר להתמיד.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד