יש לי שאלות.......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלות.......
    רינת אטיאס
    21/08/2008

1 אכילה כל יום של שניצל תירס לייט בריאה??? 2 כמה קלוריות יש בפיתה גדולה רגילה מקמח לבן?... וכמה קלוריות יש בלחמניה רגילה ארוכה גדולה כמו בגט??..... 3 יש ימים שאני לא רעב כל היום ואז אוכל ארוחה אחת שהיא מלא קלוריות זה טוב??....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלות.......

הוספת תגובה

• כמה תשובות למושיק

אהרון
    22/08/2008

1 אכילה כל יום של שניצל תירס לייט בריאה??? === זה מוצר מתועש עם תוספות לא מומלצות. אם אתה אוהב תירס כל יום, עדיף קלח תירס חלבי מבושל. יותר בריא, יותר טעים ופחות משמין. 2 כמה קלוריות יש בפיתה גדולה רגילה מקמח לבן?... וכמה קלוריות יש בלחמניה רגילה ארוכה גדולה כמו בגט??..... === פיתה 230-240 קק. לחמניה תלוי במשקל, אני מעריך 100-150, 3 יש ימים שאני לא רעב כל היום ואז אוכל ארוחה אחת שהיא מלא קלוריות זה טוב??.... ===זה לא טוב. אתה צריך לחלק את התפריט שלך בין 4-6 ארוחות, אבל אם אתה לא רעב, אפשר להסתפק ב3 ארוחות מסודרות. מבחינת ההרזיה הכי חשוב הוא הערך הקלורי הכולל אבל רק ארוחה ביום מתאימה ליום כיפור. אם אתה בריא וזה קורה לא יותר מפעם בשבוע, לא נורא אבל גם לא מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי הגיוני.......

רינת אטיאס
    24/08/2008

הלחמניה הגדולה רק 150 קלוריות???... זה מהלחמניות הגדולות כמו חצי בגט כזה יותר גדול מלחמניה רגילה של "הקייטנות" שמקבלים שוקו ולחמניה.....אולי לחמניה קלה זה 150 קלוריות לא נראה לי רגילה ולמה שניצל תירס לייט משמין? רשום 100 קלוריות ליחידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמניה ושניצל תירס

אהרון
    24/08/2008

לחמניה: הכי טוב לשקול ולחשב לפי בערך 250 קק ל100 גר. שניצל תירס: תלוי כמה אתה אוכל. משמין או לא זה עניין כולל של קלוריות. אפילו מזון דל קלוריות (והוא לא כזה) יכול לשמין בכמות גדולה ולהיפך. דבר אחד בטוח: שניצל תירס, כמו כל דבר מתועש פחות בריא מהמוצר הטבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות

רחל גרנות
    25/08/2008

שלום לך,
    בלחמנית בגט יש כ-300 קלוריות.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו