טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1 אכילה כל יום של שניצל תירס לייט בריאה???
2 כמה קלוריות יש בפיתה גדולה רגילה מקמח לבן?... וכמה קלוריות יש בלחמניה רגילה ארוכה גדולה כמו בגט??.....
3 יש ימים שאני לא רעב כל היום ואז אוכל ארוחה אחת שהיא מלא קלוריות זה טוב??....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1 אכילה כל יום של שניצל תירס לייט בריאה???
=== זה מוצר מתועש עם תוספות לא מומלצות. אם אתה אוהב תירס כל יום, עדיף קלח תירס חלבי
מבושל. יותר בריא, יותר טעים ופחות משמין.
2 כמה קלוריות יש בפיתה גדולה רגילה מקמח לבן?... וכמה קלוריות יש בלחמניה רגילה ארוכה גדולה כמו בגט??.....
=== פיתה 230-240 קק. לחמניה תלוי במשקל, אני מעריך 100-150,
3 יש ימים שאני לא רעב כל היום ואז אוכל ארוחה אחת שהיא מלא קלוריות זה טוב??....
===זה לא טוב. אתה צריך לחלק את התפריט שלך בין 4-6 ארוחות, אבל אם אתה לא רעב,
אפשר להסתפק ב3 ארוחות מסודרות. מבחינת ההרזיה הכי חשוב הוא הערך הקלורי הכולל אבל רק ארוחה ביום מתאימה ליום כיפור. אם אתה בריא וזה קורה לא יותר מפעם בשבוע, לא נורא אבל גם
לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הלחמניה הגדולה רק 150 קלוריות???... זה מהלחמניות הגדולות כמו חצי בגט כזה יותר גדול מלחמניה רגילה של "הקייטנות" שמקבלים שוקו ולחמניה.....אולי לחמניה קלה זה 150 קלוריות לא נראה לי רגילה
ולמה שניצל תירס לייט משמין? רשום 100 קלוריות ליחידה
לחמניה: הכי טוב לשקול ולחשב לפי בערך 250 קק ל100 גר.
שניצל תירס: תלוי כמה אתה אוכל. משמין או לא זה עניין כולל של קלוריות. אפילו מזון דל קלוריות
(והוא לא כזה) יכול לשמין בכמות גדולה ולהיפך. דבר אחד בטוח: שניצל תירס, כמו כל דבר מתועש
פחות בריא מהמוצר הטבעי.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד