היי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי..
    ספיר
    21/08/2008

שלום אני בת 15, גובה 1.71 מטר, משקל 51 ק"ג. קיבלתי מחזור בגיל 11.5, רציתי לשאול אם יש מצב שאני אמשיך לגבוה ?.? אמא שלי היא 1.75 ואבא שלי 1.81.. אני גם רוצה להוריד בערך 1-2, אפשר המלצות לתפריט? תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי..

הוספת תגובה

• ספיר

אהרון
    22/08/2008

1.את עשויה להמשיך לגבוה. שלב הגביהה של הגבוהות נמשך לרוב עד גיל 16 ואפילו מעבר אבל זה לא חייב להתקיים. 2. את כבר יותר מדי רזה אבל תזונה נכונה תמיד הכרחית (לא דלת קלוריות). מי שמתעסקת בגיל 15 בהורדת עודף דימיוני של 2 ק"ג, עשויה למצוא את עצמה בגיל 25 נאבקת ב20 ק"ג אמיתיים. גלישה להפרעת אכילה יכולה חס וחלילה להיות גם תסריט בלהות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ספיר

ד''ר רוני חרמון
    22/08/2008

בנות גובהות עד גיל 16 לעיתים גם קצת אחרי כן ולכן זה פחות או יותר יהיה הגובה שלך. את רזה מידי ואינך צריכה לרדת יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו