מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    לושית
    22/08/2008

אני בחורה בת 29, עושה דיאטה כבר חצי שנה. ירדתי עד עכשיו 28 קילו. הגובה שלי 1.69 והמשקל 73.1. במשך 5 חודשים עשיתי דיאטה עם 1,000 קלוריות ביום. לפני חודש וחצי עליתי ל-1,200 קלוריות, ולפני שלושה שבועות הדיאטנית אמרה לי להעלות את מספר הקלוריות ל-1,300 קלוריות ליום. רציתי לדעת אם זה נראה הגיוני לאכול 1,300 קלוריות ליום. הדיאטנית אמרה לי שלפי ה-BMI שלי אני צריכה לשקול 70 קילו, ולכן ככל שאני מתקרבת למשקל היעד שלי, כך לפחות לדברי הדיאטנית, אני אמורה להרגיל את הגוף לאכול ככה. השאלה שלי היא מה באמת משקל היעד שלי? האם אני אוכלת כמות קלוריות בסדר? עוד שאלה: אני מתעלמת פעמיים בשבוע קבוע בחדר כושר, שעה וחצי כל פעם, ולפעמים אם יוצא לי עוד פעם במשך שעה. אני עובדת במקום עבודה שאני רק יושבת שם, לכן אני רוצה לדעת אם כמות הקלוריות בסדר. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• כמה תשובות

אהרון
    22/08/2008

1. הדיאטנית צודקת. אפילו 1000 היה נמוך מדי עבור הנתונים ההתחלתיים שלך. 2. 70 ק"ג זה בסדר עבור גוף רחב. אם המבנה שלך צר, התקרבי ל60 אבל לא במחיר שבירה והשמנה העתידית. מומלץ להשאר כמה שיותר על 70 ורק בעוד כמה חודשים להמשיך. 3. פעמיים בשבוע בחדר כושר זה טוב. הדגש צריך להיות על אירובי. מומלץ להוסיף באופן קבוע עוד פעם אבל גם בימים בלי ח"כ את צריכה לזוז, למשל הליכה מהירה או פעילות אחרת ככל שתוכלי להרשות לעצמך. אם אופי העבודה שלך מאפשר קומי מדי פעם, לכי ברגל, עלי על מדרגות וכו" 4. ברכות על ההשג וכוח הרצון. הרבה הצלחה בהמשך!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לושית

ד''ר רוני חרמון
    22/08/2008

את יכולה לשקול 65-70 קילו כמות הקלוריות לצריכה יומית צריכים להיות לפי הנוסחה משקל כפול 24 כפול 0.9 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו