טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי
אני בת 20, שוקלת 57.5 ק"ג על 1.67.. נשמע קצת מעט אבל אני לא נראית מאוד רזה..
אני מתאמנת בחדש כושר 3 פעמים בשבוע מזה חודש.. ומאוד נהנית.. חצי שעה אירובי ועוד 40-60 כוח
השאלה שלי היא-
אני רוצה מראה יותר חטוב אבל לא יותר רזה.. ככה שבמקום הנפח שתופסים השומנים יהיו קצת שרירים (לא מנופחים חלילה!)..
האם אני צריכה בנוסף לספורט גם לשנות הרגלי אכילה?
אני אוכלת יחסים בסדר נדמה לי.. בוקר- קורנפלקס רגיל או ברנפלקס בחלב
סנדוויץ' עם גבינה וירקות או חטיף אנרגיה או גרנולה ופרי בבניים
ארוחת צהריים רגילה- פחמימה ובשר (לפעמים בלי בשר.. אז עם ירקות או משהו כזה)
וערב ביצה/טונה וסלט וגבינה..
כמה קלוריות זה יוצא בערך?
האם לשנות משהו כדי שהגוף יהיה יותר חטוב?
תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט שלך מאוזן אבל קשה לי להעריך את הערך הקלורי ללא כמויות. לא בכל מקרה חייבים
לספור קלוריות. העיקר שהנתונים שלך טובים מאוד כפי שהם. לאנשי ההיטק י יש עיקרון ברזל:
"אם עובד טוב, אל תגע!". אבל, ותמיד יש אבל אחד, את צריכה לוודא שההרכב בריא: לא פחמימות ריקות, עדיף גבינות עד 5%, בשר רזה לא קפוא ולא מעובד, דג (עדיף טרי ) 2-3 פעמים בשבוע.
את הקורנפלקס (מכיל סוכר וחומרים אחרים) הייתי מחליף לפחות מדי פעם בשיבולת שועל.
כדאי לבדוק את השינוים במשקל לא יותר מפעם בשבוע ולפעול בהתאם בתפריט.
גם הפעילות הגופנית שלך ראויה והחיטוב יגיע עם ההתמדה אבל צריך סבלנות. אין מה לדאוג מנפוח
יתר של השרירים אם את לא הולכת על עומסים מעל 60%, בקשי מהמדריך לכוון אותך.
הייתי מעלה את החלק האירובי על חשבון הכוח, נגיד חצי חצי.
יהיה נהדר אם תוכלי גם לשחות, רצוי בנוסף, אבל אפילו על חשבון חלק מהפעילויות. אין כמו שחיה לחיטוב, מאריכה את השרירים ומעצבת אותם, ובכלל השחיה היא מלכת הספורט.
ברוכה הבאה למועדון הבריאות ואיחולי הצלחה!
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משקלך מצויין את צריכה לשמור עליו. תגדילי את מנות החלבון בתפריט הדיאטה תבצעי התעמלות משלושה מרכיבים שליש כוח שליש סיבולת לב ריאה ושליש התעמלות איזומטרית כמו קלנטיקס או פילטיס. תשמרי על רמת קלוריות מתאימה לפעילות שלך. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד