טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,
רציתי לדעת עם התוכנית תזונה הזאתי תפתח אותי מבחינת גודל גוף
תסתכלי:
אני יאכל ארוחת בוקר: חביתה מ - 3 ביצים + 2 לחם.
ארוחת 10 : 3 לחמניות עם נקניק ומרגרינה או משהו אחר.
ארוחת צהריים: מה שאמא תכין.
ארוחה אחרי שחייה: חביתה מ - 2 ביצים + לחם 1 עם טונה .
ארוחה אחרי אימון ביתי: בננה ותפוח.
ארוחת ערב: מה שאמא תכין[עוף,אורז,תפוח אדמה וכל זה]
האם זה הרבה אוכל ?
אני יגדל מכזה תפריט?
כולל שחייה איזה 4 פעמים בשבוע.
משחקי ראגבי עם חברים.
ותוכנית אימון ביתית
הנה הפירוט של התוכנית אימון:
שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]2 סטים של 24
שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 7
עליות מתח רגיל :2 סטים של 15 חזרות .
כפיפות בטן : 2 סטים של 35.
עליות מתח - כל יום אני עולה עלייה אחת נוספת.
שכיבות סמיכה כל יום אני עושה שכיבה אחת נוספות.
בבקשה תגידי לי מה דעתך .
והאם זה יפתח אותי , תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גיא, אני מבינה שאתה מעוניין בבנית שריר. כמובן, תפריט כזה צריך לכלול הרבה חלבונים יחסית. ביצים הם מקור מעולה לחלבונים ולמרות זאת, אני לא מציעה לך לאכול כל יום 5 ביצים. מקור נוסף מעולה הוא כמובן, עוף, בשר, דגים. האם אתה אוכל דגים? גם טונה מעולה. אתה כמובן, זקוק גם לפחמימות. פסטה, אורז. ארוחת הצהריים שלך צריכה לכלול חלבונים (עוף,בשר ו/או דג) + פחמימות. אל תשכח את הירקות וקצת שומן בריא כמו שמן זית. אני מציעה לך להימנע ממרגרינה. במקום זה אתה יכול למרוח את הלחם בטחינה (שומן מעולה) ובמקום נקניק - פסטרמה. תן לפעילות הגופנית ולתפריט את הזמן הנדרש. לוקח זמן לראות תוצאות. אל תשכח לעסוק גם בפעילות אירובית, כגון, השחייה, הליכה או ריצה. וכמובן, גיא, לא לשכוח את השתייה. בהצלחה, רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממ..
בעיניי זה אחלה תפריט מה שהכנתי .
החלפת לי דברים בגלל שהם יותר מדי מלרים בשומן? או לא בריאים ?
כי זאת לא הבעיה שלי המטרה שלי היא לעלות במשקל ולא להיות רזה .
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים