טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אבל בטח שלא אסון קלורי. מה שמדאיג אותי זה שאת לא עומדת בפיתוי אבל אם זה פעם ביובל, לא נורא. פיצה אינו מזון מומלץ למישהו עם הנתונים שלך שרוצה בכל זאת להוריד עוד כמה קילוגרמים.
לא שמעתי ממך הרבה זמן. איזו בשורה בפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשורה?! אממ קצת מבואסת.. או שלא.. לא יודעת
העניין הוא שלפי המשקל בבית אז אני עכשיו שוקלת 48.7 בערך.. שזה אומר שירדתי בערך קילו :)
לא שיניתי ממש את האכילה.. אני אוכלת מעט, קשה לי לאכול הרבה כמו שאמרת לי.
אני מבואסת כי הלכתי לחדר כושר (והתחלתי ללכת באופן קבע בין 3 ל-5 פעמים בשבוע) ושם המשקל הראה לי 53 קילו ו3 ימים אח"כ הייתי שם וזה הראה 52 שזה אומר שבטוח ירדתי קילו אבל מה זה המס' הזה?!.. אני לא מבינה כבר אולי זה המשקל שלי ואני שמנה יותר משחשבתי..
מצד שני שם זה עם נעליים ששוקלות לא מעט וכל הבגדים.. וערב.. אז אולי לא אני לא ממש יודעת.
בכל מקרה ספורט זאת הדרך הכי בטוחה לרדת! ורואים את זה מה שלא יהיה.. אבל אני לא מצליחה לאכול יותר כאמור.. תודה אהרון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תראה אני מקווה אפילו לשמוע שאני אוכלת יותר ממה שאני חושבת..
היום כתבתי כל מה שהכנסתי לפה אז אין לי בעיה לכתוב כאן ותגיב לי כמה זה יוצא..
בוקר- יוגורט דיאט שכתוב עליו שהוא 47 קל'
ביניים- 5 ענבים
צהריים- חתיכה קטנה מהפיצה שזה 1/16 מהמגש הגדול..
ביניים- ארטיק קרח דיאט, 6 קל'
ערב- מוקפצים בלי שמן (מעריכה שחצי כוס אולי קצת יותר) ובערך 2 כפות אטריות אורז לבנות רגילות.. (בלי שמן...)
לפי אין שאני מחשבת הייתי אומרת שזה 160 קל'+הפיצה שאני לא יודעת כמה אז נגיד 200 וסה"כ 360 בערך..
ועוד עם ספורט. אני לא יודע מה יהיה אתך. למה שלא תנסי לפחות זמנית לאכול נורמלי כפי שיעצתי
לך? אמרתי נורמלי? הכול יחסי. מה אני אגיד לך, חבל שלפחות לא אכלת יותר פיצה. היה הרע במיעוטו.
אהרון בכל מקרה לפחות אין לי בעיה שאני אוכלת יותר מידי חחחח
יש ימים שאני אוכלת יותר.. זה לא תמיד ככה אבל כן פחות או יותר כמויות והכל.. רק לפעמים עוד דברים בביניים או דגני בוקר בבוקר וכאלה.. בכל מקרה אני אוכל יותר.. הבנתי את הבעיה שבדבר.. סתם מפחדת להשמין ובגלל זה אני דוחה את הקטע של לאכול יותר ונורמלי כדבריך.
ואגב.. עליתי על המשקל וראיתי 48.5! יש ירידה =)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד