דיאטה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה וספורט
    סיוון
    27/08/2008

היי כולם, קודם כל אני רוצה להודות לכולם פה על התמיכה בשבועות, גם כשנעצרה הירידה. שמחה לומר שבחודש (היום בדיוק) הורדתי כבר 6 ק"ג ממשקלי ואני מקווה שזה ימשיך ככה :) כמו שכבר ציינתי, אני משלבת ספורט במקביל לדיאטה ורציתי לדעת האם אפשר "לנתב" את הירידה במשקל? זאת אומרת, אם אני עושה דיאטה ובמקביל מתאמנת חזק מאוד על איזורים מסויימים בחדר כושר אני ארזה בהם יותר או שזה לא משפי? ובכלל, אם אני משמינה לרוב רק באיזור מסויים, כשאני מרזה השומנים יורדים משם או לאו דווקא? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה וספורט

הוספת תגובה

• הי סיוון

ד''ר רוני חרמון
    28/08/2008

כל הכבוד תמשיכי כך ותתמידי זה משתלם בסוף.
    השמנה והרזיה הינה פרופורציונלית ומתאימה לכל גוף באופן אישי כך שגם הירידה במשקל הינה פרופורצונלי והתעמלות לא יכולה לכוון אאל אזור מסויים בגוף. התעמלות ודיאטה הם שילוב מצויין להצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון טוב לשמוע ממך

אהרון
    28/08/2008

בעיקר בשורות טובות. כנאמר אין הרזיה נקודתית אבל זה מומלץ לתרגל נכון את האיזורים הבעיתיים. זה מחזק, מקשה ומעצב את השריר ויחד עם ההרזיה הכללית הצורה תשתפר בהחלט. איחולי המשך ההצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו