דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    גל
    28/08/2008

אני בת 17 וחצי, גובהי 1.54 ומשקלי 52. אני רוצה לרדת במשקל, אך לא יודעת איזו דיאטה לעשות- כמה אוכל מינימום מותר לי לאכול כדי שהגוף לא ייכנס לטראומה ויפרק שריר במקום שומן? כמה קלוריות עליי לאכול ביום? האם ניתן להאריך את הקצב בו ארד במשקל? האם שילוב ספורט בדיאטה מהסוג הזה הוא הכרחי ומשמעותי לירידה במשקל? כמה ספורט עליי לעשות בשבוע? תודה מראש, גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• תשובות

אהרון
    28/08/2008

מן השאלות שלך רואים שאת כבר מבינה עניין. אני בת 17 וחצי, גובהי 1.54 ומשקלי 52. ===כבר בטווח התקין אבל עם כמה ק"ג פחות, תראי עוד יותר טוב אני רוצה לרדת במשקל, אך לא יודעת איזו דיאטה לעשות- כמה אוכל מינימום מותר לי לאכול כדי שהגוף לא ייכנס לטראומה ויפרק שריר במקום שומן? ====את לא צריכה דיאטה מסויימת, חבל להכנס לסיחרור. רק תזונה נכונה ופעילות גופנית נכונה ====בכל הרזיה מזורזת "נאכל" גם שריר. ככל שהקצב איטי יותר התפריט מאוזן והמאזן הקלורי השלילי נוצר על ידי פעילות גופנית, שומרים על השריר. כמה קלוריות עליי לאכול ביום? ====לא פחות מ1200 האם ניתן להאריך את הקצב בו ארד במשקל? ====אם מתכוונת "להעריך", בהתחשב במשקל הכולל והעודף הקטנים לא מומלץ יותר מ2 ק"ג\חודש (בגלל הסעיף הקודם) האם שילוב ספורט בדיאטה מהסוג הזה הוא הכרחי ומשמעותי לירידה במשקל? כמה ספורט עליי לעשות בשבוע? ====לפחות שעה ביום אירובי לפי בחירתך בעצימות בינונית (120-130) ועוד 2-3 פעמים לא רצופות בשבוע פעילות בונה שריר אפקטיבית . בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו