טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ,
שמי מאיה ואני בת 20.אני שוקלת 75 וגובהי 1.66. אני יודעת שהשאלה שאציג בפניכם היא מהשנואות על דיאטנים אבל אשמח אם אקבל עליה מענה.
יש לי אירוע חשוב בעוד כחודשיים וחצי ועל מנת להיראות במיטבי הייתי שמחה להשיל מעליי את ה- קילוגרמים 20 שהשתקעו עליי בשנתיים האחרונות עד האירוע
אני יודעת ש-20 קילו זה מעט יומרני עד כדי בלתי אפשרי לחלוטין ..לפחות בדיאטה מאוזנת..ולכן רציתי לדעת מה הטווח הריאלי של ירידה במשקל עבור מישהי בגילי , בדיאטה של 1200 קלוריות ואימון של שעה 7 ימים בשבוע...
(בבקשה תגידו לי שלפחות 15 קילוגרמים...:)
בברכה,
מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין ארוחות חינם ואין הרזיה זבנג וגמרנו. אינני מעודד הרזיה מזורזת, בעיקר שהעודף שלך ניכר אבל
לא קאטסטרופלי. חבל שלא התעוררת שעה אחת קודם והיית יכולה להשיל מה שאת מתכוונת בצורה נכונה ובריאה. אבל לא בוכים על החלב שנשפך,
1. 1200 קק"ל זה בסדר אבל אל תתפתי לפחות.
2. הדיאטה צריכה להיות מאוזנת אבל בלי פחמימות מרוכזות ובמקומן שפע מגוון של ירקות. (זה גם פחמימות אבל עם צפיפות קלורית קטנה). יש להגדיל את החלק של החלבון בתפריט.
3. אם את אוהבת או מסוגלת להכריח את עצמך לאכול כל יום דג איכותי (רצוי טרי) צלוי בלבד, זה עדיף. פעמיים ביום זה עוד יותר טוב. אם לא רק בשר ללא עור ובלי טיפת שומן (עד כמה שאפשר)
4. הסלט בלי שום רוטב פרט לכפית שמן ומיץ לימון. אם את אוכלת יחד עם דג, אפילו אין צורך בשמן בגלל שבדג נשאר עדיין קצת שומן איכותי ובריא, לרוב בלתי רווי, גם אחרי ניקוז חלקו בצליה.
פירות לא יותר משנים ביום, בין הארוחות. בזמן ההרזיה המטורפת יש למעט עד כמה שאפשר בגבינות ובכל אופן לא יותר מ3% שומן. סידן יש גם בירקות, בעיקר בירקות עלים. פעם בשבוע כבד עוף צלוי.
5. עכשיו החלק הלא פחות חשוב, הפעילות הגופנית. כל יום הליכה מהירה 7 ק"ם ושחיה בקצב שאת מסוגלת של 2 ק"מ לפחות. מומלץ להוסיף גם 2-3 פעמים בשבוע פעילות בונה שריר לצורך צמצום
איבוד מסתו, השחיה תעשה חלק מן העבודה.
הרזיה נעימה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד