שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    נועה
    04/09/2008

קוראים לי נועה ואני בת 14 וחצי. הגובה שלי הוא 1.64 ואני שוקלת 49. אני יודעת שאני לא נחשבת שמנה אבל בכל זאת מפריעה לי הבטן שלי כשאני לובשת בגדים צמודים למשל, הייתי רוצה להוריד כ-2, 2 וחצי קילו. האם זה יכול להיות מסוכן? איך אני באמת יכולה להגיע ל-47 בלי להרעיב את עצמי? מה עליי לאכול? נ.ב זה באמת לא בקטע של 'להיות אנורקסית'. זה רק בשביל ההרגשה הטובה שלי עם עצמי. תודה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• נועה, את לא צריכה לרזות

אהרון
    04/09/2008

אפילו יחסית לגיל את בתחתית הטווח התקין אבל זה עדיף כך. אולי הבטן שלך רפויה ואת צריכה לחזק אותה. בכל מקרה אני מציע לך תזונה נכונה (לא דיאטה דלת קלוריות) וגם פעילות גופנית כולל תרגילי כוח לחיזוק השרירים בכל הגוף עם הדגש על הבטן. זה לא יוריד לך באופן נקודתי את שומן הבטן (אם באמת הוא מרוכז שם) אבל יעצב את כל הגוף כולל הבטן. זיכרי: מי שנאבקת ב2 ק"ג דימיונים בגיל 14 וחצי עלולה למצוא את עצמה נאבקת קשות ב20 ק"ג אמיתיים בגיל 24 וחצי. (או חו"ח הקיצוניות השניה) בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נועה
    04/09/2008

אני חושבת שאני אלמד להסתדר עם הבטן הזו, לפעמים לא צריך בטן שטוחה הא? חוץ מזה שיש איזה ארטיק שאני בונה עליו כל היום.... אז, ברשותך :) תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועה את רזה מידי

ד''ר רוני חרמון
    04/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו