אהרון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרון...
    רקדנית:)
    05/09/2008

היי מה שלומך? חזרתי לעדכן, ובעצם אין על מה, ואני אפילו שמחה! בשלב מסויים הסתכלתי במראה והבנתי שוואלה אני בעצם רזה.. ויש לי שרירים, די הרבה.. ואולי הם גם שוקלים... ואז החלטתי שאני לא סופרת קלוריות יותר ושאני ככה כמובן אדע בערך אבל לא מדוייק יותר ונראה איך זה ממשיך.. וכבר יותר משבוע כזה שאני פשוט אוכלת מה שבא לי בכמויות שאני אוהבת (והן קטנות..!) ואני שוקלת 48.. הגוף שלי שומר על המשקל הזה. אז אני ממשיכה לעשות ספורט כרגיל ומבחינת אוכל יוצא ככה בין 400 ל-700 קל' אבל בלי שום הגבלות! כמובן לא מתפרעת על שוקולדים.. אבל אני בכיף אוכלת ארטיק דיאט או מעדן טעים.. אז בקיצור רציתי להגיד לך תודה על העזרה שלך וגם עוד עניין, עוד מעט אני מתגייסת, אם אני אמשיך לא לספור קל', אני אשמין שם? כולם תמיד משמינים שם.. מפחיד אותי העניין הזה, אחרי שהגעתי סוף סוף למצב שאני מאושרת (ואפילו בלי המשקל שכל כך רציתי...) אני לא רוצה פתאום לחזור מטירונות ולגלות שאני שמנה, בסופו של דבר אם אני אוכל שם כמו אנשים אחרים אני בטוח אשמין.. אם יש לך עיצות כלשהן אשמח. יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהרון...

הוספת תגובה

• רקדנית, ידידתי משכבר הימים

אהרון
    05/09/2008

שלומי טוב, וכל עוד אני יכול לעזור אפילו במעט, גם הרגשתי טובה. אני שמח לשמוע שאת מרגישה טוב ומרוצה מעצמך. אני עדיין חושב שאת אוכלת קצת יותר ממה שאת מעריכה, וכפי שאת כבר מכירה אותי, במקרה שלך אני מעודד. אגב, את לא צריכה "להתפרע על שוקולדים" אבל מעט שוקולד איכותי מדי פעם אינו אסון. את יכולה להרשות לעצמך אפילו כל יום במקום ממתק אחר. אמנם הצבא אינו המקום המתאים לשמירה על הגיזרה במיוחד לבנות, אבל אם מודעות ומוטיבציה זה אפשרי. אין לי עוד הרבה מה ללמד אותך בנושא התזונה הנכונה. עכשיו גם בצבא, לפחות בחלק מהבסיסים יש מודעות בחדרי האוכל. כמה עיצות: -אכלי רק את הבשר שבמנה העיקרית ללא תוספות שבדרך כלל מכילות המון שמן טיגון. אם זה שניצל, הורידי את הציפוי וגם תספגי בעזרת נייר סופג את השמן. הורידי את העור וסלקי את השומן מהעוף. אכלי כמה שיותר ירקות. יש למעט באכילת גבינה צהובה וכמובן ממרחים למיניהם. אל תשתי את המיץ שעל שולחן האוכל (זבל כימי משמין) אלא רק מים. בחדר שיהיה לך תמיד פרי. אפשר מדי פעם לוותר על חדר האוכל ולאכול דברים בריאים (ירקות, פירות, לחם מלא\לחמית מלאה -בקרי כמה שפחות בשק"מ אבל אם בעיקבות לחץ חברתי תהיה שם, אל תאוכלי וופלים, מצופים למיניהם, במבה,ביסלי, בסקוויטים וכל מיני ממתקים. המנעי גם משתית משקאות ממותקים. -בביקורים בבית השקלי כדי שתוכלי לתקן את המצב בעוד מועד. -אם תהיה לך אפשרות להכנס מידי פעם לפורום ולבקש את עצתי, אשמח לעזור. שירות קל ונעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון היקר תודה!

רקדנית:)
    05/09/2008

חבל שאני צמחונית ואת העיצות בענייני הבשר לא אוכל לממש... יהיה בסדר ובטח שאכתוב כאן בתקווה שבאמת יהיה טוב.. שוב תודה וביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו