שלום לכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    שלום
    09/09/2008

מקווה שיענו לי פה מהר אז ככה אני בחורה שחולת במחלת שרירים שזה ניקרא חולשת שרירים קוראים לה מיאסתניה גרבייס ובנוסף מחלת אפלפסיה אני בת 27 שוקלת 63 קילו גובה שלי הוא 1.69 עלייתי מאוד במישקל הייתי שוקלת 55 קילו איך אני יכולה לרדת במישקל שהרופא שלי אוסר עלי לעשות דיאתה וכושר גופני איך אני אמרוה לרדת במישקל שאני רוצה להריד במיוחד בטן וישבן איך אני עושה את זה אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני רק ניכנסת לדכאון שאני משמינה מיום ליום ולא יכולה לעשות כלום נגד המצב הזה בכבוד רב תודה לכולם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

• בעיות בריאות וירידה במשקל

רחל גרנות
    09/09/2008

שלום לך,
    ברור שקשה לך לרדת במשקל יותר מאשר לאדם הממוצע. אולם, זה אינו אומר שהדבר בלתי אפשרי, זה צורך יותר השקעה. אני בטוחה שהרופא שאסר עלייך לעשות דיאטה, התכוון לכל הדיאטות המטורפות והקשות שמסתובבות בשוק. הן בסופו של דבר גם לא מועילות לטווח הבינוני והארוך. אם תבני תפריט של1200-1300 קלוריות ביום שכולל את כל קבוצות המזון כמו ירקות, קבוצת הלחם, חלבונים, קצת מקבוצת השומנים - תרדי במשקל, מבטיחה! אין לך גם עודף רציני, אז כדאי להצטייד בהמון סבלנות וסובלנות, לא לשכוח לשתות וקדימה, צאי לדרך.
    ואגב, מותר גם קצת שטויות, אני קוראת לזה "קבוצת הנשמה", אבל לא לשכוח לאכול מסודר ואז יש לך סיכוי לשלוט על כל השטויות שכל זמינות ומזמינות.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בריאות וירידה במישקל

שלום
    09/09/2008

שלום לך באמת תודה רבה לך על התשובה המיהרה הייתי רוצה לדעת עם תוכלי לבנות לי תפריט כמו שאמרת לי למרות שאני חולה והעם הכרס ירד כמו שאני רוצה והישבן והיאכיים ותוך כמה זמן אני ירד במישקל כי זה באמת מפריע לי המון תודה על התמיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו