טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מקווה שיענו לי פה מהר
אז ככה אני בחורה שחולת במחלת שרירים שזה ניקרא חולשת שרירים קוראים לה מיאסתניה גרבייס
ובנוסף מחלת אפלפסיה אני בת 27 שוקלת 63 קילו גובה שלי הוא 1.69 עלייתי מאוד במישקל הייתי שוקלת 55 קילו איך אני יכולה לרדת במישקל שהרופא שלי אוסר עלי לעשות דיאתה וכושר גופני איך אני אמרוה לרדת במישקל שאני רוצה להריד במיוחד בטן וישבן איך אני עושה את זה אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני רק ניכנסת לדכאון שאני משמינה מיום ליום ולא יכולה לעשות כלום נגד המצב הזה בכבוד רב תודה לכולם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, ברור שקשה לך לרדת במשקל יותר מאשר לאדם הממוצע. אולם, זה אינו אומר שהדבר בלתי אפשרי, זה צורך יותר השקעה. אני בטוחה שהרופא שאסר עלייך לעשות דיאטה, התכוון לכל הדיאטות המטורפות והקשות שמסתובבות בשוק. הן בסופו של דבר גם לא מועילות לטווח הבינוני והארוך. אם תבני תפריט של1200-1300 קלוריות ביום שכולל את כל קבוצות המזון כמו ירקות, קבוצת הלחם, חלבונים, קצת מקבוצת השומנים - תרדי במשקל, מבטיחה! אין לך גם עודף רציני, אז כדאי להצטייד בהמון סבלנות וסובלנות, לא לשכוח לשתות וקדימה, צאי לדרך. ואגב, מותר גם קצת שטויות, אני קוראת לזה "קבוצת הנשמה", אבל לא לשכוח לאכול מסודר ואז יש לך סיכוי לשלוט על כל השטויות שכל זמינות ומזמינות. בהצלחה, רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך באמת תודה רבה לך על התשובה המיהרה
הייתי רוצה לדעת עם תוכלי לבנות לי תפריט כמו שאמרת לי למרות שאני חולה
והעם הכרס ירד כמו שאני רוצה והישבן והיאכיים ותוך כמה זמן אני ירד במישקל כי זה באמת מפריע לי המון תודה על התמיכה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד