תנודות במשקל .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנודות במשקל .
    דניאל
    12/09/2008

שלום. כבר כמה חודשים שיש לי תנודות ממש מוזרות במשקל . אני 1.78 שוקל 71-72 קילו. רץ פעמיים שלוש בשבוע על פעם 6-8 קילומטר. כבר זמן רב אני שם לב לתנודות מוזרות במשקל ביום חמישי אני יכול לשקול 71 קילו ואז יום ראשון 72.5 ... אינני זולל בסופי שבוע אלא אוכל באופן מבוקר ומתאמן.. נראה כאילו אין היגיון בדבר.. ויום חמישי אני יחזור וישקול 71 קילו... גם כשבמהלך השבוע אני אוכל באופן נורמלי ומבוקר. יש פה דברים שאני מפספס כי אני לא מבין את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנודות במשקל .

הוספת תגובה

• תנודות סבירות

אהרון
    12/09/2008

המשקל הכולל מושפע על ידי אחוז המים בגוף ותכולת מערכת העיכול. הגורמים האלה משתנים מיום ליום וגם באותו יום כפונקציה של: פעילות גופנית, הזעה , שתיה ואכילה, הרכב המזון, פעולת מעים (יציאות) וכו". המשקל שלך מצויין והתנודתיות לא צריכה להדאיג אותך. היה הרבה יותר גרוע אילו זה קרה בכיוון אחד. אין צורך להשקל יותר מפעם בשבוע, ובמקרה שלך גם פחות מזה, מומלץ כל פעם בבוקר אחרי התרוקנות ולפני אכילה ושתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דניאל

ד''ר רוני חרמון
    13/09/2008

תנודות במשקל תמיד יש וזה נורמלי. אם תשקל בבוקר ובאותו יום גם בערב הבדל המשקל יכול להיות בין קילו לשני קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו