תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט
    אורי
    14/09/2008

שלום אשמח לתפריט שיעזור לי לשמור על המשקל אני 160 ושוקלת בסביבות ה50 קילו אני מבצעת שלוש פעמים בשבוע הליכות ואני בת 15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט

הוספת תגובה

• האם את אחרי דיאטה?

אהרון
    15/09/2008

אם כן, כמה רזית ובכמה זמן.? אם לא, המשיכי לאכול ולעשות פעילות כמו עכשיו ואין שום סיבה לא לשמור על המשקל. (אם כרגע הוא סטטי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורי

ד''ר רוני חרמון
    16/09/2008

תמשיך בפעילות הגופנית תגביר את שתיית המים והנוזלים ותאכל ביום את כמות הקלוריות שתקבל מהחישוב של משקלך כפול 24 כפול 0.9 . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערך קלורי יומי

אהרון
    16/09/2008

הנוסחה משקל * 21.6 מבטאת את הוצאת האנרגיה על ידי מטבוליזם בסיסי ממוצע (נורמלי) עבור אישה צעירה לא שמנה. באופן תאורטי צריכת אותה כמות קלוריות שומרת על המשקל אם כל הזמן נמצאים במנוחה (עם מטבוליזם נורמלי). היות ובנוסף, הגוף שורף קלוריות גם עקב פעילות שיגרתית ויזומה, למעשה הוצאת האנרגיה גדולה מזאת המתקבלת מהנוסחה. מולץ להשתמש במחשבונים של האתר. בשבילך 1500 קק"ל עשוי להתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו