טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!!
אני מספר חודשים בדיאטה, ירדתי במה קילוגרמים אבל קורה באיזה חודש בחצי אני פשוט תקוע המשקל לא זז!!
התפריט היומי שלי הוא בערך ככה:
בוקר:
נס עם 1/4 כוס חלב 1%
פרוסת לחם קל + 1/2 כפית גבינה 5%
ביניים:
פרי גדול
צהרים:
סלט ירקות בלי שמן
2 פרוסות לחם קל + כף חומוס
כף גבינה 3%
ביניים:
נסקפה
2 פרוסות לחם קל + כף ריבה דלת קלוריות
ערב: (מגוון)
שניצל עוף/2 שניצל תירס/כוס פסטה
כוס אורז/כוס פתיתים/תפ"א/ביצה
כף קטשופ
קינוח - כוס קורנפלקס עם קקאו
מה אני יכולה לשנות/לשפר ע"מ להמשיך לרדת?
למה נתקעתי??
אני בת 29 גובה 1.65 - 64 קילו מעוניינת להוריד 6-7 קילו נוספים...
תודה מראש!!!!
יום מקסים לכל הפורום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על ידי לפחות שעה ביום פעילות אירובית בעצימות בינונית ן 2-3 פעמים בשבוע תרגילי כוח אפקטיביים לשימור מסת השרירים.
העצירה אחרי ירידה בעיקר ללא פעילות גופנית (מספקת) היא תופעה ידועה.
התפריט מאוזן אבל הייתי מוותר על שניצל לטובת עוף צלוי ועל שניצל תירס לטובת קלח תירס חלבי.
מומלץ להחליף\לצמצם את הפחמימות של הערב ב סלט גדול עם כפית שמן, אפשר לוותר על הקטשופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תורידי את הקטשופ, תצמצמי את החלב, תצמצמי בפרי. תשתי הרבה ותגבירי את הפעילות הגופנית. העצירה נובעת ככול הנראה מיובש שנגרם מדיאטה ארוכה. הסבלנות תשתלם. תעשי את הדברים תתמידי לאורך זמן ותקפידי ולא תצטערי בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד