טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי כולם,
הרבה זמן לא ביקרתי פה אבל אני רואה שאנשיפ יורדים בקצב.. כיף לקרוא :)
יש לי שתי שאלות:
1. היום זה היום הראשון בשבוע השמיני של הדיאטה ועד כה ירדתי כ-8 ק"ג (מ-81.3 ל-73)... השאלה היא מדוע קצב הירידה הוא כה איטי? בתחילת הדיאטה ירדתי קרוב ל1.5 קילו בשבוע..
2. מה אפשר לעשות ע"מ להגביר את קצב הירידה בהנחה והשירות הצבאי לא מאפשר לי לבקר בחדר כושר כבר שבוע ולעוד שבועיים?
תודה והמשך ערב נהדרררר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל טוב שאת יורדת לאט ולא עולה לאט (או מהר). אם זכרוני אינו מטעה אותי את לא אוהבת ירקות וזה אחד ההסברים של הירידה האיטית. בשביל פ"ג את לא חייבת חדר כושר. אם מוטיבציה וכוח רצון אפשר יהיה למצוא גם במסגרת צבאית את הזמן לפעילות אירובית כגון ריצה|הליכה מהירה
כל יום עד כמה שאפשר, וכמובן המנעות מאכילת מזון שמן, ממתקים, מטוגנים, שתית משקאות מלבד מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שקצב הירידה אינו איטי. 8 ק"ג בשבעה שבועות זה מצויין. התמתנות הקצב הינה נורמלית לחלוטין
וזה לא צריך להדאיג אותך. בהתחלה מאבדים בעיקר נוזלים לכן, נדמה שמרזים יותר. כל עוד את במסלול הנכון אין סיבה להתייאש גם אם הקצב יירד עוד יותר, העיקר ההתמדה. קצב מהיר
גורם לאיבוד מואץ של מסת שריר, דבר שגורם לירידה במטבוליזם והגברת הסיכוי להשמנה עתידית.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים