שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    סיוון
    21/09/2008

היי כולם, הרבה זמן לא ביקרתי פה אבל אני רואה שאנשיפ יורדים בקצב.. כיף לקרוא :) יש לי שתי שאלות: 1. היום זה היום הראשון בשבוע השמיני של הדיאטה ועד כה ירדתי כ-8 ק"ג (מ-81.3 ל-73)... השאלה היא מדוע קצב הירידה הוא כה איטי? בתחילת הדיאטה ירדתי קרוב ל1.5 קילו בשבוע.. 2. מה אפשר לעשות ע"מ להגביר את קצב הירידה בהנחה והשירות הצבאי לא מאפשר לי לבקר בחדר כושר כבר שבוע ולעוד שבועיים? תודה והמשך ערב נהדרררר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• סיוון, מה שלומך?

אהרון
    21/09/2008

קודם כל טוב שאת יורדת לאט ולא עולה לאט (או מהר). אם זכרוני אינו מטעה אותי את לא אוהבת ירקות וזה אחד ההסברים של הירידה האיטית. בשביל פ"ג את לא חייבת חדר כושר. אם מוטיבציה וכוח רצון אפשר יהיה למצוא גם במסגרת צבאית את הזמן לפעילות אירובית כגון ריצה|הליכה מהירה כל יום עד כמה שאפשר, וכמובן המנעות מאכילת מזון שמן, ממתקים, מטוגנים, שתית משקאות מלבד מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת היא

אהרון
    21/09/2008

שקצב הירידה אינו איטי. 8 ק"ג בשבעה שבועות זה מצויין. התמתנות הקצב הינה נורמלית לחלוטין וזה לא צריך להדאיג אותך. בהתחלה מאבדים בעיקר נוזלים לכן, נדמה שמרזים יותר. כל עוד את במסלול הנכון אין סיבה להתייאש גם אם הקצב יירד עוד יותר, העיקר ההתמדה. קצב מהיר גורם לאיבוד מואץ של מסת שריר, דבר שגורם לירידה במטבוליזם והגברת הסיכוי להשמנה עתידית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיוון

ד''ר רוני חרמון
    23/09/2008

קילו בשבוע זה קצב ירידה ממש טוב בכדי לשפר את הקצב צריך או לאכול פחות קלוריות ליום או לעשות יותר פעילות גופנים ליום ובשני המקרים צריך לשתות הרבה מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו